Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintem a batyambol mar...

Szerintem a batyambol mar sose lesz igazi ferfi, mi csinaljuk vele?

Figyelt kérdés
egy baratnoje volt egesz eleteben az is kidobta, most meg bog a szobajaban allandoan, ő igazabol mindenert bog, lat egy filmet meghal benne valaki bog ennyire erzekeny, latja a hiradoban hogy mondjuk meghalt egy kisgyerek szinten bog, barmin kepes bogni egy kis nyomi, vmelyik nap betelefonalt egy 8 eves fiu a radioba es zenet kert a 11 eves batyjanak es azt uzente szereti, hat ezen is besirt hogy ez milyen meghato, ugy nyakon vagnam mar, gyurni se jar nem is ferfias verekedni se verekedett meg sose nem is csoda hogy kidobta az a ronda noje ez nem is ferfi ha lanynak szuletett volna meg akkor is puhanynak szamitana, apamal mar nem tudunk mit tenni azt beszeltuk vmelyik nap hogy biztos elcsereltek a korhazban anno es veletlenul kerult hozzank, ezt pont meghallota es elment a szobajaba ríni mert szerinte utáljuk őt. mit kene vele csinalni annyira nyomorult. en 18L Ő22f

2017. máj. 22. 18:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális érző srác, akinek van lelek és nem felszínes. Ha idősebb lennék szívesen megismerném. Kérdező tényleg Veled van a baj. Kinek kellene egy verekedős pasi? Attól macsó? Hát nem,attól pont egy lúzer csak. Normális nő messzire elkerüli a gyúrós, verekedős pasikat. Remélem talál egy normális lányt és mielőbb úgy elhúz otthonról, úgy hogy hátra sem néz és él boldogan, nyugalomban. Te kérdező Te meg találsz majd egy olyan srácot, aki ha megszólalsz az engedélye nélkül vagy nem rakod elé a kaját már azért pofon vág.
2017. máj. 23. 15:28
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
csak azért nem kérem el a bátyád telefonszámát, mert ha össze is jönnék vele, egy ilyen sógornőt, mint te, fél óra után vágnék szájon
2017. máj. 23. 17:12
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Látod-látod kérdező nem a te ideálod jőn be itt mindenkinek hanem tesod maga jobb ha békén hagyod .
2017. máj. 24. 05:54
 34/35 DuplaKV ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vele semmi baj, ha nem lenne párom, akkor azt mondanám, hogy küldd el hozzám, mert szívesen lennék a barátnője.

Amúgy nem attól férfias egy férfi, hogy gyúr meg verekszik, vagy éppen soha nem mutatja ki az érzelmeit. Az én párom sem kondizik, nem bunyózik (annak ellenére sem, hogy évekig járt küzdősportra), és kapaszkodj meg láttam már sírni is.

Mellesleg meglehetősen bunkó dolog ilyesmit (kórházi elcserélés), akár csak vicc szintjén is, megemlíteni.

2017. máj. 24. 15:49
 35/35 anonim ***** válasza:
90%
Ha fiatalabb lennék akart lenni. 31-es voltam.
2017. máj. 25. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!