Szerintem a batyambol mar sose lesz igazi ferfi, mi csinaljuk vele?
Figyelt kérdés
egy baratnoje volt egesz eleteben az is kidobta, most meg bog a szobajaban allandoan, ő igazabol mindenert bog, lat egy filmet meghal benne valaki bog ennyire erzekeny, latja a hiradoban hogy mondjuk meghalt egy kisgyerek szinten bog, barmin kepes bogni egy kis nyomi, vmelyik nap betelefonalt egy 8 eves fiu a radioba es zenet kert a 11 eves batyjanak es azt uzente szereti, hat ezen is besirt hogy ez milyen meghato, ugy nyakon vagnam mar, gyurni se jar nem is ferfias verekedni se verekedett meg sose nem is csoda hogy kidobta az a ronda noje ez nem is ferfi ha lanynak szuletett volna meg akkor is puhanynak szamitana, apamal mar nem tudunk mit tenni azt beszeltuk vmelyik nap hogy biztos elcsereltek a korhazban anno es veletlenul kerult hozzank, ezt pont meghallota es elment a szobajaba ríni mert szerinte utáljuk őt. mit kene vele csinalni annyira nyomorult. en 18L Ő22f2017. máj. 22. 18:52
11/35 anonim válasza:
Mert mégis miket csinál?? Elsirja magát mert meghalt egy kisgyerek? Atya ég, micsoda bűn!!! Képzeld férfi (inkább meg csak fiú) létemre én is meg tudok hatódni bizonyos dolgokon. Most már megkövezhetsz engem is! Veled tényleg nincs minden rendben...
12/35 anonim válasza:
Érzékeny. Ennyi. Amúgy mit zavar? Fogadjunk hogy valami kis elkényeztetett, pláza cica vagy. Sajnálom a bátyám, hogy ilyen degenerált családja van.
14/35 anonim válasza:
Kérdező, szeretnék megismerkedni a bátyáddal :)
15/35 anonim válasza:
Van egy nem normális érzéketlen húga, azért bőg.
16/35 anonim válasza:
Ne aggódj a bátyád miatt. Előbb-utóbb találni fog magának egy rendes pasit.
17/35 anonim válasza:
Amúgy mostanában azt vettem észre, hogy mintha több lenne az érzéketlen nő mint férfi. Érzelmi intelligencia a béka segge alatt.
18/35 anonim válasza:
"hat ezen is besirt hogy ez milyen meghato, ugy nyakon vagnam mar, gyurni se jar nem is ferfias verekedni se verekedett meg"
Ha ez az egész szöveg nem KAMU, amit itt levágsz, akkor te egy alantas, gusztustalan, undorító féreg vagy, akit kár volt a világra tojni! Részvétem a szüleidnek, azokkal is elbeszélgetnék egy kicsit!
19/35 anonim válasza:
Kérdező,az olyasfajta embereket mint te,érzelmi analfabétáknak nevezzük.Szerinted egy férfi attól lesz férfi,mert jár gyúrni,nem érzékeny? Lemerném fogadni hogy több kuki járt már benned,mint ahányszor ő sírt.
20/35 anonim válasza:
Komolyan már kezdem sajnálni, mit kapott itt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!