Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez ennyire nagy baj lenne?

Ez ennyire nagy baj lenne?

Figyelt kérdés
Ha 19:00-20:00-ig kint sétálnék a barátnőmmel az utcán? Nővérem szerint "csavargok",és az a baj hogy túl sok barátom van. Szerinte. Én meg nem értem miért nem lehet picit a barátnőimmel lenni. Itthon mindig segítek házimunkába, akkor nem értem miért olyan nagy baj kimenni az utcánkba sétálni.
2017. ápr. 22. 09:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Rossz kategória, bocsi.
2017. ápr. 22. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Mert a nővérednek nincsenek barátai legalább is annyi hogy velük tudjon ennyit lógni ahogyan te csinálod és irigykedik rád. Mondd meg neki hogy szerezzen ő is barátokat akikkel hasonlóan teheti ennyi. Egyébként meg semmi köze az egészhez.
2017. ápr. 22. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

A nővéred azért mert nővéred, még lehet más, és másak az igényei.

Sőt, ez a világon mindig így volt.

A magad dolgával foglalkozz, a Tieddel meg Te magad.

Nincs testvérek közt sem egyforma.

Még ha ikreknek születtek is.

Ezen nincs mit csodálkozni.

A saját életeddel foglalkozz, ne a nővéredével.

Pl. tanulj meg festeni olajképet.

Had tudja meg mindenki, milyen tehetség szorult beléd.

2017. ápr. 22. 10:28
 4/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2017. ápr. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!