Ottalvás. Csak szerintkem nagy cucc?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nem ő a leghosszabb kapcsolatom sőtt.. De ő akinél azt érzem hogy tényleg szeretem és ez kölcsönös. Ő az akinek oda is adtam magam, pedig soha nem voltam az (mint néhány lány) aki minden áron meg akart szabadúlni a szüzességétől. ez úgy jött. a lényeg hogy a szüleim is látják hogy nagyon szeretjük egymást és ahogy látom nagyon szimpatikus nekik a barátom, de semmi képpen nem aludhatunk együtt. egyszer szülinapot ünnepeltünk és hajnali 3 kor haza kellett indulnom mert nem az a baj ha éjfélre érek haza hanem ha nem érek haza tehát nem a szextől hanem konkrétan az alvástól féltenek. Nem zavarna ha nem engednének de sajnos 1-2 hetente tudunk találkozni másfél napokat és azért jó lenne annyival is többet együtt lenni. azt mondják ha 18 leszek de azt tudni kell mikor a szüleim ennyi idősek voltak már voltak együtt. Nem tudom ha nekik megengedett volt ők miért tiltják ennyire?!
16L
Minden kornak megvan a maga szépsége. Én nem aludtam ott a barátomnál gyerekként. Mert bár nem kisgyerek, de azért még gyerek vagy.
Pont az a szép a felnőtté válásban, hogy olyanokat megtehetsz, amit korábban nem.
Szüleid gondolom, nem csak együtt voltak fiatalon, hanem össze is házasodtak.
minden szülő tudja hogy miért akarnak a gyerekek együtt aludni..:D
még várjatok picit, 4 hónap nem nagy cucc...
nem kell elsietni :)
én sose értettem miért kell 15-16 évesen együtt aludni!!
még gyerekek vagytok szinte :D
én pl sose aludtam együtt a barátommal amikor ilyen fiatal voltam, és?
kibírtam...nem hisztisztem
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!