Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ottalvás. Csak szerintkem...

Ottalvás. Csak szerintkem nagy cucc?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nem ő a leghosszabb kapcsolatom sőtt.. De ő akinél azt érzem hogy tényleg szeretem és ez kölcsönös. Ő az akinek oda is adtam magam, pedig soha nem voltam az (mint néhány lány) aki minden áron meg akart szabadúlni a szüzességétől. ez úgy jött. a lényeg hogy a szüleim is látják hogy nagyon szeretjük egymást és ahogy látom nagyon szimpatikus nekik a barátom, de semmi képpen nem aludhatunk együtt. egyszer szülinapot ünnepeltünk és hajnali 3 kor haza kellett indulnom mert nem az a baj ha éjfélre érek haza hanem ha nem érek haza tehát nem a szextől hanem konkrétan az alvástól féltenek. Nem zavarna ha nem engednének de sajnos 1-2 hetente tudunk találkozni másfél napokat és azért jó lenne annyival is többet együtt lenni. azt mondják ha 18 leszek de azt tudni kell mikor a szüleim ennyi idősek voltak már voltak együtt. Nem tudom ha nekik megengedett volt ők miért tiltják ennyire?!

16L

2017. febr. 15. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Beszéld meg velük , hogy pl mikor van ilyen alkalom,szülinap stb., hogy sokkal biztonságosabb,ha ott alszol ,minthogy éjszakának idején menj haza, mert nem biztonságos egy fiatal lánynak egyedül mászkálnia éjszaka. Egyébként nem értem,hogyha a szextől nem féltenek,akkor az alvásba mi a rossz?
2017. febr. 15. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, nekem nincs gyerekem, de mindig nevetségesnek tartottam az együttalvást. Olyan felnőtt játszásnak. Mint mikor 16 évesen mindenki rájött, hogy kávé nélkül nem is élnek.
2017. febr. 15. 18:55
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

Minden kornak megvan a maga szépsége. Én nem aludtam ott a barátomnál gyerekként. Mert bár nem kisgyerek, de azért még gyerek vagy.

Pont az a szép a felnőtté válásban, hogy olyanokat megtehetsz, amit korábban nem.

Szüleid gondolom, nem csak együtt voltak fiatalon, hanem össze is házasodtak.

2017. febr. 15. 18:55
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
4 hónapon belül odaadtad magad egy fiúnak kiskorúként. No komment. Már teljesen mindegy az ottalvás. Nem kell játszani az erkölcsös nagylányt.
2017. febr. 15. 19:04
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Ez aztán a dicsőség 16 évese... "Nem ő a leghosszabb kapcsolatom sőtt.. " Legyünk hát büszke rád, hogy ilyen érett vagy? De nagylány vagy...Fertő.
2017. febr. 15. 19:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsónak is bár nem értem ennek mi köze az erkölcshöz. én nem tartom magam erkölcstelennek. bár arra rájöttem hogy sok szülő leragadt. Az osztálytársaim rendszeresen együtt aludhatnak barátjukkal. Én nem ezt kérem csak hogy 1-2 hetente együtt al3udhassunn
2017. febr. 15. 19:12
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

minden szülő tudja hogy miért akarnak a gyerekek együtt aludni..:D

még várjatok picit, 4 hónap nem nagy cucc...

nem kell elsietni :)

2017. febr. 15. 19:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Aludhassunk* #4
2017. febr. 15. 19:13
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

én sose értettem miért kell 15-16 évesen együtt aludni!!

még gyerekek vagytok szinte :D

én pl sose aludtam együtt a barátommal amikor ilyen fiatal voltam, és?

kibírtam...nem hisztisztem

24n

2017. febr. 15. 19:15
 10/16 A kérdező kommentje:
tudom fiatal vagyok de minden szülőnek be kell látnia hogy ez van. Az én húgom és korosztálya 13 éves volt az 1.nél. Én is kiakadtam mikor megtudtam de ez van. De itt nem az erkölcsről és a szexről van szó én azt sem bánom ha ezért mindenki le fog nézni és megvet de nem bántam meg. arra lennék kíváncsi hogy az ottalvásról ki mit gondol. Mert azt minden ember tudja hogy nem csak éjszaka áll.»
2017. febr. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!