Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ottalvás. Csak szerintkem...

Ottalvás. Csak szerintkem nagy cucc?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nem ő a leghosszabb kapcsolatom sőtt.. De ő akinél azt érzem hogy tényleg szeretem és ez kölcsönös. Ő az akinek oda is adtam magam, pedig soha nem voltam az (mint néhány lány) aki minden áron meg akart szabadúlni a szüzességétől. ez úgy jött. a lényeg hogy a szüleim is látják hogy nagyon szeretjük egymást és ahogy látom nagyon szimpatikus nekik a barátom, de semmi képpen nem aludhatunk együtt. egyszer szülinapot ünnepeltünk és hajnali 3 kor haza kellett indulnom mert nem az a baj ha éjfélre érek haza hanem ha nem érek haza tehát nem a szextől hanem konkrétan az alvástól féltenek. Nem zavarna ha nem engednének de sajnos 1-2 hetente tudunk találkozni másfél napokat és azért jó lenne annyival is többet együtt lenni. azt mondják ha 18 leszek de azt tudni kell mikor a szüleim ennyi idősek voltak már voltak együtt. Nem tudom ha nekik megengedett volt ők miért tiltják ennyire?!

16L

2017. febr. 15. 18:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 én csak a távolság miatt szeretném ezt. sokan vannak akik ennyi idősen megismerkednek azzal aki mellettük marad. És én így érzem. Ő van olyan érett hogy ne a jelenben gondolkozzon és a jövőnket tervezi ha már bennem senki nem hisz és nem magyarázkodok csak szeretném megértetni mennyire szeretem és milyen rossz hogy ennyit találkozunk. Az a + pár óra is tökéletes lenne ha együtt lehetnénk
2017. febr. 15. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ez korrekt a szüleidtől!

Elengednek, megengedik, de keretek között.

Ez teljesen oké.

Legalábbis szerintem.

Nálunk azt mondták a szülők, hogy majd eljegyzés után (amikor már komolyabb) akkor majd együtt aludhatunk, de addig nem. Persze ha elmentünk nyaralni együtt több napra abba is beleegyeztek. Akkor én is furcsáltam, lázadtam, de mai fejjel teljesen korrekt volt a szüleimtől. Erre megkértek, és én betartottam. Igazából van benne izgalom is. :) Szóval fogadd el és örülj, hogy még 2 évet kell várnod, nem jegyességet (bár relatív) :D Addig pedig élvezd az életet, legyél tini, élvezd ki a fiatal éveidet, a barátaidat se hanyagold el, bulizz sokat, ne akarj hamar felnőni :)

Tiszteld a szüleidet és szeresd őket! Hidd el, sokkal többet ér a jelenlegi apró rossz dolgoknál! :)

2017. febr. 15. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

máshogy nem tudnátok megoldani hogy délutánonként együtt legyetek? mivel mindketten még diákok vagytok, így hosszú a délután.

nem muszáj már egyből pl felnőttest játszani, és együtt aludni :)

2017. febr. 15. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

Sok itt az alszent...En 15 evesen aludtam eloszor fiuval,mar nem vagyunk egyutt,sok ev mulva szakitottunk.Mostmar felnott no vagyok,o volt eddig az egyetlen ferfi az eletemben akivel volt szex es hasonlok.Ritkan de megengedtek akkoriban az egyuttalvast bizonyos kereteken belul.

Nem lettem se zullott,se drogos,se utcalany,nem maradtam ki az iskolabol,terhes se lettem stb.Szoval ez egyen fuggo,ebbol meg nem kene hatalmas kovetkeztetes levonni.

2017. febr. 16. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

Az első kapcsolatom 16 éves koromban kezdődött. 3 hónapja voltunk együtt, amikor először együtt alhattunk, 3,5 hónapja voltunk együtt, amikor először szexeltünk. Akkor már 17 voltam én is és barátom is. Én csak nyugodtan leültem és beszéltem anyával, hogy szeretnék barátommal aludni. Azt is megbeszéltem anyával, hogy nem a szex miatt. Az első pár együtt alvásnál nem is volt még szex. Rendesen fel voltam világosítva, így a szüleim is tudták, hogy nem fogunk hülyeséget csinálni. Anya örült neki, hogy ilyen őszintén megbeszéltem vele a dolgokat, és ezért el is engedett. És immár 4 éves kapcsolatról van szó. Az első szex óta szinte hetente együtt alszunk 1-2 alkalommal. Remélem a saját lányommal is ilyen jó kapcsolatom lesz.

20N

2017. febr. 16. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

Néhány válaszoló szerint jobb éjjel egyedül kint kóricálni a gyereküknek, mint aludni pár órát a barátjánál, annak ellenére, hogy nyilván tudják, hogy már lefeküdtek.....

Igen érdekes lelkivilága van pár embernek.

2017. febr. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!