Hatalmas balhé van a családban és csak én tudom az igazságot. Mondjam el vagy bölcsebb lenne csendben maradni?
Középső gyerek vagyok, egy lány tesóm van és egy fiú.A fiú 24 éves, a "kistesónk" 16 éves. A bátyám barátnője felpofozta a lány tesómat és most ő a főgonosz itthon.A bátyám valószínűleg szakítani fog vele és nem tudom mit csináljak. Ott voltam amikor történt, de mégis a tesóm mellé álltam amikor kiderült. Az ő hibája volt az egész, legszívessebben én is kikapartam volna a szemét, de aztán megsajnáltam.
Szeretném legalább a fiú tesómnak elmondani, hogy mi történt, hogy ne menjen a kapcsolata rá erre, de tudom előre, hogy fájni fog neki az igazság és nem tudom mit fog csinálni a húgunkkal, a szüleimről nem is beszélve!
Én elmondanám a helyedben. Ne menjen rá a bátyád kapcsolata.
Iyen beszólásért bármelyik nő felpofozta volna.
Elég nehéz lehet a lánynak, ne engedd, hogy a szemét húgod miatt még a bátyádat is elveszítse. Most csak te segíthetsz nekik.
Te csak egy kicsit vagy teljesen idióta vagy?!
Hogyne kedvelném már a saját tesómat! Te biztos sose hibáztál még életedben, gratulálok.
Jézusom, ez tényleg igaz? A húgod egy elmebeteg, manipulativ, szociopata féreg, vicc nélkül, szerintem nem normális. Tuti megnézetném egy pszichiáterrel.
A tesód barátnője helyében megnem csak felpofoztam volna, hanem kivertem volna a fél fogsorát..
Elég fura család vagytok amúgy, kezdjük ott, hogy a bátyád annyira megbizik a barátnőjében, hogy össze akarja kötni vele az életét, gyereket akar tőle, de egy ilyen vitában már nem áll ki mellette?...És te is elég gáz vagy, hogy nem állsz ki a lány mellett..Nem elég, hogy nem rég vesztette el a gyermekét, még a pasija is szakitani fog vele, mert te meg a húgod ilyen hazug kis ...nem is tudom, mik vagytok...
Kár, hogy te irtad ki a kérdést, ugyanis gondolom nem adod át neki, de én amúgy azt tanácsolnám a bátyád barátnőjének, minél gyorsabban meneküljön tőletek. Még az ellenségeimnek se kivánnék ilyen rokonságot, mint te meg a családod. 19l
Tudom, hogy el kell(ene) mondanom, de félek is meg a hugomat is féltem. Abban bíztam, hogy néhány nap múlva mindenki elfelejti és nem lesz belőle gondja senkinek.
Ja, és szeretem a hugomat. Attól, hogy megérdemelte még nem akarom megkövezni meg kitagadni meg tudomisén.
Mond el az igazságot, vagy ne mond el.... ennyi...
De ne kerj itt tanácsot ha úgy sem fogadod meg... csak utana is megy a szájtépés...
Mind a kettőnek vannak következményei. Ezt a feleknek viselni kell....
Kedves Kérdező!
A tesód megérdemelte azt a pofont. Minek véded ha jogos volt? Vállalnia kell a tettéért a felelősséget, nem kell pátyolgatni ennyire, túlzásba viszed!!!
Neked is megkönnyebbül a lelked ha elmondod az igazat legalább bátyádnak, tedd meg kérlek, ez a helyes döntés. Majd írd meg mi volt.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!