Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek vagy mit ne Fogadja...

Pepecske1555 kérdése:

Mit tegyek vagy mit ne Fogadjam el?

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 éves kisfiam mikor terhes lettem anyum nagyon ki volt akadva annak ellenére hogy dolgoztam és nem ő tartott el inkább én segítem az ők megélhetésüket !

Most kiderült tesóm terhes teljesen vidáman fogadta persze nekem mindenki azt mondta vetessem el !

1,5millió elment mire minden meg lett ami kell egy babához !

Tesóméknak én adok mindent hogy a szűk fizetésükből ne keljen annyit költeni !

Annyira bánt hogy nekem akkor azt akarták vetessem el !

Most a tesóm a szent úgy hogy semmijük sincs !

2017. márc. 13. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne a tesódra legyél mérges ha nem azokra akik azt mondták hogy vetesd el. Gondolom megtanulták kezelni a helyzetet a te terhességed óta ezért viselkednek vele máshogy. Ha még mindig ennyire benned van ne adj nekik pénzt. Csak annak adj pénzt akitől nem vársz semmit cserébe ,nekem úgy tűnik hogy pénzel akarod elérni hogy jobban szeressen a családod.Ne hidd hogy védem őket mert szemétség amit veled tettek .
2017. márc. 13. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem a pénzel akarok semmit elérni helyette a tesómnak szeretnék segíteni mindent amit mi újan vettük oda adom szivesen!

Tesómmal nagyon rossz viszonyba voltunk sokáig míg a kisfiam nem volt !

Csak az a baj anyum nagyon betudja folyásolni !

2017. márc. 15. 07:46
 3/3 Vida94 válasza:

Lehet hogy a szüleid bizalmatlanok voltam egy uj helyzet miatt

De látván hogy az egyik gyerekük eléggé talpraesett volt és éretten megoldotta mindent meg tudott tenni a dologért és nem lett baj igy már nyugodtabbak hogy ök szülöként jo tapasztalatokkal láttak el titeket és több bizalmuk van felétek hogy megálljátok a helyeteket az élet minden szakaszán :)

2017. márc. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!