Miért van ez? 15/f
Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy akármi bajt vagy rosszat csinálok engem jobban leszidnak érte?Azért mert fiatalabb vagyok két és fél évvel a nővéremnél?Meg hétköznap az ő házunkáját is én végzem azt még így is ő van rám felháborodva mondván hogy neki sokat kell tanulnia de közbe meg másra van ideje.Mindegy ha csak egy pici rosszat is csinálok engem nagyon leszidnak őt meg szinte semmiért sem de ha igen akkor sem nagyon.2017. márc. 11. 11:55
1/2 anonim válasza:
Ezt még az életben vissza fogod kapni. Te jobban fogsz teljesíteni nyomás alatt, ő pedig majd csak kapkodja a fejét a felnőtt élet rögös útján:)
2/2 anonim válasza:
Ne csinálj bajt, és "viselkedj" rendesen. Nem fognak leszidni.
Komolyra fordítva: ezt csak Te látid igy ebben a korban, kinövöd majd, addig is kitartást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!