Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az asszony neve kuss? Ti...

Az asszony neve kuss? Ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés
Apu és mostoha öccse között több, mint 20 év korkülönbség van. Jól kijöttek eddig. Múlt héten voltunk nála. Ott volt egy haverja és annak barátnője is. A haver beszélgetett apuval és bácsikámmal. A barátnő beleszólt a beszélgetésbe. A srác erre azt mondta, hogy inkább menjen főzni valamit. Ne szóljon bele a férfiak dolgába. Anyunak ez nem tetszett. Erre mondta a srác neki, hogy minden asszonyállat tanulja meg hol a helye és a nevük kuss. Bácsikám száján kicsúszott, hogy bizonyám. Mindkettő kicsit ittas volt. Főleg bácsikám. Apu lekevert öccsének egy nagy pofont. Bácsikám erre hozzávágta, hogy apu nem az ő apja. Apu válasza : ez a szerencséd. Azóta nem beszéltek. Bácsikám ma írt nekem. Nagyon megbánta. Haver már exhaver. Bocsánatot tervez kérni. Kicsit fél elutasítástól. Nem akar bátyjával rosszban lenni.
2017. márc. 4. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Hát nem tudom, sok rokonomat láttam már kicsit jobban becsipve, mint ho lett volna, és olyankor megeredt a nyelvük, de még csak ehhez hasonlót sem ejtettek ki soha a szájukon. Ez maximális lenézése a nőknek, és aki részegen ilyet mond, az komolyan is gondolja.

Ez olyan, mint mikor részegen agresszivvá válik az ember... az végig rejtve van benne, csak jozanul tudha moderálni magát.

Apádnak igaza van, de én erre a barátnö helyében bevertem volna egyet a pasimnak, aztán lapát.

2017. márc. 5. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Ja igen és apád helyben a havernak bxtam volna le mégegyet, amiért igy mer beszélni a feleségemmel. Tiszteletken kis takony, de a tiszta ruhát meg kaját rendszeres szpást elvárja.
2017. márc. 5. 08:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Bácsikám bocsánatot kért szüleimtől. Azt mondta nem nézi le a nőket. Apu és ő édesanyja is nő. Nála jobban senkit nem szeret. Ő csak menőzni akart haver előtt. 18 évesek. Ő korukban sokan hülyék. Megígérte, hogy nem csinál többet ilyet. Másik srác nem először ilyen. Ezért nem barátkozik már vele. Rájött, hogy értelmesebb társaságot kellene keresnie. A pofont is megköszönte, habár ezt nem értettem miért. Én fiatalabb vagyok nála. Kibékültek apuval. Anyu is megbocsátott, de igencsak elgondolkozott rajta, hogy lehet-e kishúgom keresztapja bácsikám. Úgy volt, hogy ő lesz a keresztszülő és lánytestvére.
2017. márc. 5. 09:39
 14/20 A kérdező kommentje:

"Ja igen és apád helyben a havernak bxtam volna le mégegyet, amiért igy mer beszélni a feleségemmel. Tiszteletken kis takony, de a tiszta ruhát meg kaját rendszeres szpást elvárja."

Először akart neki is, de inkább hazavitt minket. Saját gyerekeit és testvéreit neveli. Más gyerekével már mit kezdjen. Nem tud helyrehozni 18 évet, amit más szülő elrontott. Nem az ő dolga lenne a szídás, esetleg atyai pofon. A fiú szüleié.

2017. márc. 5. 09:48
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Tökmindegy, én nem azért adtam volna, mert a szülei elmulasztották, hanem mert egy kis fosos szól be ilyet a feleségemnek.
2017. márc. 5. 13:01
 16/20 Berserker88 ***** válasza:
Lehet, hogy én is letekertem volna neki egy pofot, tök mindegy hogy kicsoda. Az ex-havert mert konkrétan kib....sztam volna az ajtón.
2017. márc. 6. 08:49
 17/20 Berserker88 ***** válasza:
Arról nem is beszélve, ha egy kicsit iszom akkor inkább a "Jajj de szeretlek Magdi há' jer ide keblemre" énem jön elő, mint inkább a hímsoviniszta hülye. :)
2017. márc. 6. 08:52
 18/20 anonim ***** válasza:
A bácsikád egy jó nagy suttyó, a haverjával az élen, apádnak meg respect!
2017. márc. 6. 17:14
 19/20 Berserker88 ***** válasza:
De, hogy az öreg Fábry-t idézzem: Tibi bácsi, de mi nem is a maga fiai vagyunk! Nem baj, nektek sem árt! :D
2017. márc. 7. 08:08
 20/20 sweetchocolate ***** válasza:

Igen megbocsatanek. En mindig megbocsatok.

Viszont ha valaki surun viselkedik rosszul vagy ittasan, esetleg ilyeneket mond az asszonynak hogy kuss, nem szivesen lennek vele egy ideig. Meg kell beszelni az ilyet a hazas tarsunkkal, baratunkkal hogy ilyen esetben egyreszt ne beszeljen igy velunk, masreszt vedjen meg ha ugy adodik. A kapcsolat elejen ezeket tisztazni kell, vagy akkor, ha egysger elofordul, utanna egybol meg kell beszelni

2017. márc. 18. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!