Az asszony neve kuss? Ti megbocsátanátok?
Hát nem tudom, sok rokonomat láttam már kicsit jobban becsipve, mint ho lett volna, és olyankor megeredt a nyelvük, de még csak ehhez hasonlót sem ejtettek ki soha a szájukon. Ez maximális lenézése a nőknek, és aki részegen ilyet mond, az komolyan is gondolja.
Ez olyan, mint mikor részegen agresszivvá válik az ember... az végig rejtve van benne, csak jozanul tudha moderálni magát.
Apádnak igaza van, de én erre a barátnö helyében bevertem volna egyet a pasimnak, aztán lapát.
"Ja igen és apád helyben a havernak bxtam volna le mégegyet, amiért igy mer beszélni a feleségemmel. Tiszteletken kis takony, de a tiszta ruhát meg kaját rendszeres szpást elvárja."
Először akart neki is, de inkább hazavitt minket. Saját gyerekeit és testvéreit neveli. Más gyerekével már mit kezdjen. Nem tud helyrehozni 18 évet, amit más szülő elrontott. Nem az ő dolga lenne a szídás, esetleg atyai pofon. A fiú szüleié.
Igen megbocsatanek. En mindig megbocsatok.
Viszont ha valaki surun viselkedik rosszul vagy ittasan, esetleg ilyeneket mond az asszonynak hogy kuss, nem szivesen lennek vele egy ideig. Meg kell beszelni az ilyet a hazas tarsunkkal, baratunkkal hogy ilyen esetben egyreszt ne beszeljen igy velunk, masreszt vedjen meg ha ugy adodik. A kapcsolat elejen ezeket tisztazni kell, vagy akkor, ha egysger elofordul, utanna egybol meg kell beszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!