Az asszony neve kuss? Ti megbocsátanátok?
Figyelt kérdés
Apu és mostoha öccse között több, mint 20 év korkülönbség van. Jól kijöttek eddig. Múlt héten voltunk nála. Ott volt egy haverja és annak barátnője is. A haver beszélgetett apuval és bácsikámmal. A barátnő beleszólt a beszélgetésbe. A srác erre azt mondta, hogy inkább menjen főzni valamit. Ne szóljon bele a férfiak dolgába. Anyunak ez nem tetszett. Erre mondta a srác neki, hogy minden asszonyállat tanulja meg hol a helye és a nevük kuss. Bácsikám száján kicsúszott, hogy bizonyám. Mindkettő kicsit ittas volt. Főleg bácsikám. Apu lekevert öccsének egy nagy pofont. Bácsikám erre hozzávágta, hogy apu nem az ő apja. Apu válasza : ez a szerencséd. Azóta nem beszéltek. Bácsikám ma írt nekem. Nagyon megbánta. Haver már exhaver. Bocsánatot tervez kérni. Kicsit fél elutasítástól. Nem akar bátyjával rosszban lenni.2017. márc. 4. 17:12
1/20 anonim válasza:
Én mindig azt mondom hogy részegen a legőszíntébb mindenki. Tehát ez az ember tényleg így vélekedik a nőkről. Én nem engednék be egy ilyen embert a házamba többet. Az apunak meg taps hogy nem engedte hogy gyalázzák a nőket a jelenlétébe.
2/20 anonim válasza:
Persze, megbocsátanék, piás volt csak. Testvérrel ilyen miatt haragot tartani? Eljön, elnézést, kér, legközelebb annyit iszik, hogy tudja miket beszél. Ennyi.
3/20 anonim válasza:
Egy hülyeségből ilyen palávert csinálni??? Meg exhaver meg ilyenek? Apám is szokott ilyeneket mondani és?? Nem így viselkedik se anyuval se velem csak néha ha olyanja van mond hülyeséget ugyanúgy ahogy én is vagy anyum amit nem gondolunk komolyan,meg még kb 1 milliárd ember és?? Mit kell ezen problémázni?? Te nem mondtál még hülyeséget ha józanul ha részegen szerintem te is megbántad és jól esett hogy ez miatt nem lett exhaver belőled.
4/20 anonim válasza:
Soha nem vitatkozom ittas emberrel és nem foglalkozom azzal, hogy mit hőbörög, meg sem jegyzem, oda se figyelek.
A bolhából csináltok elefántot, különösen annak tükrében, hogy ez egy egyszeri eset volt.
5/20 anonim válasza:
Igen,megbocsátanék,de megmondanám,ha mégegyszer előfordul akkor örökké vége a barátságnak.
6/20 anonim válasza:
Az a gond, hogy az ilyen emberek ezt tényleg komolyan gondolják. Csak mivel ma már társadalmilag nem ez az elfogadott norma, így csak a bajszuk alatt dünnyögik, vagy "csak viccelnek". Mert ugye ha csak vicc, akkor nyugodtan lehet bárkit sértegetni meg alázni, minden meg van bocsátva.
7/20 anonim válasza:
Tudom, ezért le leszek pontozva, de megéri: Apukádnak óriási RESPECT!
8/20 anonim válasza:
Apukád a főnök. Kalap megemelve.
9/20 anonim válasza:
Ne sírjatok már, hogy a részeg ember igazat mond. Lehet, hogy csak megbátorodot szerencsétlen a beszélgetésben és azért mondta, ellenben példamutatóan tiszteli a nőket (is).
Ha ezek után feláldoz egy barátságot csak, hogy jóba legyen a féltestvérével, szerintem ugyanolyan tiszteletet érdemel. Aki mást mond, csak ugat.
10/20 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja akkor meg, de közölném h anyukádtól is kérjen bocsánatot. Meg ne igyon annyit legközelebb. Azt a havert viszont nem akarnám látni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!