Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egyre ellenségesebb, bántóbb...

Egyre ellenségesebb, bántóbb velem a húgom mióta dolgozni kezdtem. Zavarja, hogy 19 éves még nem voltam "úgy" egy sráccal sem. Féltéken a barátomra is. Miért lehet ilyen, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken lettem 19. van egy fiú barátom aki meglepet egy gyönyörű karkötővel és el mentünk moziba ez alkalomból.

A húgom pedig úgy várt haza,hogy” végre megdu.ott már” mivel csak barátok vagyunk nyílván nem.

Rendszeresen hozza fel a sz.x témát és szól le,hogy nekem kéne őt tanítanom nem neki engem.

Soha nem kértem,hogy világosítson fel. Lelki oka van annak,hogy nem volt még barátom se és senkivel nem történ soha semmi intim dolog. ennek az oka az”apám” ezért is váltak el anyával.

Anya nem engedi,hogy találkozzon velünk, vagy beszéljen velünk.

Ma Valentin-nap alkalmából anyát befizettem szempilláshoz (rég kiakarta próbálni).

Majd 18 óra fele haza mentünk borozni(nem berúgni ,holnap mindketten szabadnaposak vagyunk)

A húgom pedig számon kért,hogy miért nem neki fizetem a pillást illetve őt mért nem lepem meg folyton apróságokkal mint anyát. Anya minden pici jelentéktelen dolognak örül (pl: topjoy, szerencse süti , „legyen szép napod Anya” felírat a tükrön) Míg neki lehetetlen jó ajándékot találni(karácsonyra iphonet várt tőlünk de nem azt kapott,hisztizett)

A fiú barátom aki meglepett tetszik neki a srác 26 múlt a húgom 16 …

Szokott „áradozni” a srácról „ kivan gyúrva, fitness versenyző, jó az autója,drága ruhákat hord)

pont azokat a tartja szempontnak ami lényegtelen lenne, nem a pénztől lesz jó ember valaki.

Talán picit féltékeny is. Még augusztusban rosszul lett a kutyám és 50km-re tudták csak kezelni, nincs autónk így őt kértem meg,hogy ha tud elvinne e minket. Onnantól kezdődtek a megjegyzések:mért nem jössz össze vele?, lefeküdtetek e már? hülye vagy,hogy nem! majd akkor én mert jól néz ki…stb.

Most már napi szinten megy,hogy hoztam e neki valamit, meg hívom e ide vagy oda, és hogy mi van a sráccal, midig szűz vagyok, nem érzem cikinek hogy elmúltam 18 és senkivel nem voltam még…

Bántó főleg ha a szüzességemről faggat.

Mit tudnék vele kezdeni?

Kicsit pénz éhesnek érzem, hogy lehet leszoktatni róla ,hogy ne ezt nézze?

Bocsánat hosszúra sikeredett, válaszokat előre is köszönöm.

2017. febr. 14. 22:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

A húgodat már szidták elegen, ahhoz nincs hozzáfűznivalóm :)

Én leszek viszont az, aki téged fog "bántani".

Ugyan nálad még nem feltűnő, mert csak 19 vagy, de mivel a nővérem hasonló, mint te, látom a figyelmeztető jeleket.

Sürgősen húzzál el pszichológushoz, és nem viccből mondom.

A nővérem 45 éves, ezt akár ő is írhatta volna: "Lelki oka van annak,hogy nem volt még barátom se és senkivel nem történ soha semmi intim dolog. ennek az oka az”apám” ezért is váltak el anyával", ugyanis szó szerint ezt hozza fel minden alkalommal kifogásnak.

Kérdés nélkül, őt bántja a dolog, de már nem tud változtatni.

Nemhogy férfival nem volt még, barátja sem volt úgy egyáltalán, nem is akar már. Betegesen lóg anyu nyakán, állandóan őt kényezteti, mintha bele lenne szerelmes, elhalmozza midennel, míg a család többi tagja semmit nem kap (és te pontosan ugyanezt csinálod, Valnetin-nap alkalmából anyádat leped meg, vele "bandázol", ez azért ilyen formában durva).

Kijelenti, hogy anyánk halálakor ő öngyilkos lesz, nincs ki miatt élnie.

Ez személyiségzavar. Nem tudom, mit csinált apád, de az már nem oké, ha kihat a magad kapcsolataira is. Kezeltetni kell, mert pontosan ugyanilyen vénlány fogsz maradni.

Nem védem a húgodat, mert nem ismerem, de talán ő is csak aggódik érted, csak elég furcsa stílusban teszi.

Első körben ne a húgoddal foglalkozz, hanem magaddal. Kezeltesd magad, mert ennek jó vége nem lesz, nem fog a hozzáállásod egyik pillanatról a másikra változni.

Másik: szintén nem ismerem őt, sem a kapcsolatotokat, így lehet, nincs igazam. Sok férfi-nő barátságot láttam már és sokat is éltem át. Mind úgy végződött, hogy a férfi halálosan szerelmes lett a nőbe, majd miután kosarat kapott, minden barátinak gondolt (de udvarlói) gesztust a nő szemére hányt.

Konkrétan én három ilyet éltem át, úgy, hogy férjnél voltam, így számomra evidens volt, hogy ha barátok vagyunk, akkor barátunk vagyunk. A pasasnak valahogy nem. Egy évekig szingli barátnőm legalább tíz ilyen jóbarátot elfogyasztott, mind ilyen kimenetellel, most már egyáltalán nem barátkozik férfiakkal.

Jópofa, hogy a barátod drágán ajándékoz, meg moziba hív (elég randiszagú úgy kettecskén), egészen addig, míg nem jön a nagy vallomás... készülj fel rá lelkileg, gondold át, hogy ilyen esetben mi lenne a helyes út.

2017. febr. 15. 01:36
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Sehogy nem lehet leszoktatni. Ő sajnos "ilyen".

Ég és Föld vagytok ti ketten....

Mintha nem is egy nevelést kaptatok volna. Neked van értékrended, neki meg nincs...

2017. febr. 15. 02:21
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Én azért meghallgatnám a másik felet is. Ja és nehohy azt hidd hogy puszta barátságból visz moziba meg vesz neked karkötőt kis csillag. Hülyíted szegényt,de az ajándékot elfogadod.
2017. febr. 15. 03:35
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

A húgod lökött és féltékeny, de óvatosan terelgethetnéd, hogy milyen témákat nem illik felhozni társaságban. Ugyanakkor lehet, hogy ő egy sokkal őszintébb kapcsolatra vágyik kettőtök között, ahol te elmondod, hogy ki tetszik neked, ő meg mesélhet a hódításairól.

A pasi barátodnak tetszel, ha ennyit lóg veled, kivéve, ha meleg, ezt viszont elmondhatod a tesódnak is, máris egy konfliktusforrással kevesebb.

Veled kapcsolatban én is azt gondolom, hogy itt az ideje nyitnod a férfiak felé, ugyanis gyakorlás nélkül nem fog menni a párkapcsolat dolog. Szóval, ha van lehetőséged eljárni egy neked tetsző hímneművel, akkor igenis kezdj el vele flörtölni, ha vonz fizikailag, szereted megérinteni.

Vagy lesz belőle valami, vagy nem, de ez a hosszúra nyúlt előjáték, amit te csinálsz már csak 1-2 évig tartható viselkedési forma neked. 19 vagy, még pont belefér, de jobban járnál, ha lassan rájönnél a saját és a férfiak motivációjára is.

2017. febr. 15. 08:17
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

Menj el pszichológushoz, mert nem lesz jó vége.

Az én nagynéném is ilyen, mint te, soha nem volt rendes kapcsolata a férfiakkal "lelki okokból", aztán amikor meghalt a nagymamám, vagyis az ő édesanyja, kb. megreccsent agyilag.

Valószínűleg nem véletlenül bäszogat a húgod sem téged. Azon kívül, hogy el van kényeztetve, azért elgondolkodhatnál azon amiket mond.

Szerinted a fiúbarátod azért vesz neked ajándékot, mert annyira kedves és rendes? Meg a nagy szart, azt várja, hogy mikor dönthet meg.

2017. febr. 15. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is van lány barátom.Míg beülni beülünk valahova,viszont drága ajándék meg közös mozizás soha nem volt. Valahogy mikor mindketten szinglik voltuk akkor sem jöttünk össze. A húgod meg simán csak egy felszínes kis tini pit$@.
2017. febr. 15. 10:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem értem, miért kene az orrára kötni a szexuális életedet. Közöd? Ennyi.
2017. febr. 18. 07:56
 18/21 anonim ***** válasza:

16 éves kis luvnya csak fogja be a bagólesőjét. valszeg még őt se húzta senki a farkára, csak a szája nagy.

én a helyedben összefognék anyámmal, ha anyád nem képes leteremteni, akkor én magam tépném meg, de nagyon.

2017. febr. 18. 16:36
 19/21 anonim ***** válasza:

A húgod stílusa kicsit erre a kérdezőre emlékeztet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8442..

Az ilyen kis csipsz.rokat pedig nyakon kéne vágni. Itt nem a testvér iránti aggódásról van szó, hanem a sértegetésről és lejâratásról. A te intim életed mellesleg ro.adtul nem rá tartozik.

2017. febr. 18. 19:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: a húgodat mocskosul szájba csapnám, amikor rákezd a szex témára. Nyilvánvaló, hogy őt már több ember meghúzta, de senki sem akart tőle semmit, mert egy olcsó, felszínes ribizli, akit csak a pénz meg a kinézet érdekel.

Másrészt: bocs, de az sem normális, amit te csinálsz. Valentin napkor anyudat "kényezteted", meg anyukáddal bandázol 19 évesen, ez azért eléggé gáz. Nem akarlak elkeseríteni, de menj el szerintem minél előbb pszichológushoz, mert nem normális az, hogy "lelki okok miatt" anyudat halmozod el mindennel, és egy darab párod sem volt eddig. Ismertem ilyet. Amint az édesanyja meghalt, totál összeomlott lelkileg, és a mai napig (kb 10 éve) is egyedül van. Azt meg ne képzeld, hogy a barátod csak barátságból csinál meg neked ilyeneket. Szerintem légy vele egyenes, és mondd meg neki hogy te csak barátként tekintesz rá, nehogy később ráfogja, hogy te csak kihasználtad/meghívattad magad meg hülyítetted. Esélyes, hogy ő többet akarna tőled.

2017. febr. 22. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!