Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek, hogy emiatt a szüleim...

Félek, hogy emiatt a szüleim furán fognak nézni a barátomra, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A barátomnak volt régen egy balesete, úgyhogy a lábai nem a legjobbak, kicsit biceg, de már tud bot nélkül járni.

Aggódok, hogy a szüleim emiatt mit fognak gondolni... :/ Szülők, nektek lenne valami negatív gondolatotok ilyesmi miatt?

2016. jan. 29. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, ha valaki ilyen dolog miatt néz furcsán a másikra.
2016. jan. 29. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mivel tobb eszem van mint egy cserepes novenynek, ezert termeszetesen nem lenne ezzel kapcsolatban megativ gondolatom.
2016. jan. 29. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem aggódtam, de a múltkor meséltem nekik, hogy a srác rávágott kalapáccsal a kezére és mászkált orvoshoz, akkor annyit mondtak félig viccesen, hogy jó lenne már, ha olyannal jönnék össze, akivel nem történik mindig valami (az exeim folyton lezúzták magukat), és azóta kicsit aggódok emiatt.. Pedig értelmes emberek a szüleim, apának is volt huszonévesen durva balesete, eltört mindkét lába, volt egy ideig tolószékes, de ő teljesen normálisan tud már mozogni..
2016. jan. 29. 20:00
 4/9 anonim válasza:
70%

Most komolyan odáig süllyedtünk, hogy már az a baj, ha valaki biceg?

Ha a szüleid emiatt nem fogadják el, akkor elég rasszisták lehetnek.

Szerintem ebben semmi nincs.

Miért lenne negatív gondolatuk?

2016. jan. 29. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha téged nem zavar akkor nincs probléma.
2016. jan. 29. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha a szüleid retardáltak, akkor lehet, hogy furán fognak rá nézni, de reméljük, hogy nem azok.
2016. jan. 29. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el a szüleidnek előre, hogy tudják, ne akkor szembesüljenek vele, amikor először találkoznak. Mert akkor biztosan fura lesz, hogy nem mondtad. Aztán még a végén a srácot kezdik el faggatni, hogy mi történt vele, ő meg nem biztos, hogy örülne neki.

Egyébként nincs benne semmi negatív, nem tudom, hogy ezt miért kell így titkolni.

2016. jan. 29. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"jó lenne már, ha olyannal jönnék össze, akivel nem történik mindig valami (az exeim folyton lezúzták magukat)"

Elgondolkoznék, hogy nem e én hozok átkot a férfiakra, ha eddig mindnek baja lett :D

Viccet félre téve, szólj előre otthon, hogy mire számítsanak, ne akkor lepődjenek meg, és véletlenül olyat mondjanak viccből, ami bántó lehet.

2016. jan. 29. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
LOL, bennem is felmerült, hogy a kérdező nem hoz szerencsét a környezetében lévőkre :D
2016. jan. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!