Félek, hogy emiatt a szüleim furán fognak nézni a barátomra, mit gondoltok?
A barátomnak volt régen egy balesete, úgyhogy a lábai nem a legjobbak, kicsit biceg, de már tud bot nélkül járni.
Aggódok, hogy a szüleim emiatt mit fognak gondolni... :/ Szülők, nektek lenne valami negatív gondolatotok ilyesmi miatt?
Most komolyan odáig süllyedtünk, hogy már az a baj, ha valaki biceg?
Ha a szüleid emiatt nem fogadják el, akkor elég rasszisták lehetnek.
Szerintem ebben semmi nincs.
Miért lenne negatív gondolatuk?
Szerintem mondd el a szüleidnek előre, hogy tudják, ne akkor szembesüljenek vele, amikor először találkoznak. Mert akkor biztosan fura lesz, hogy nem mondtad. Aztán még a végén a srácot kezdik el faggatni, hogy mi történt vele, ő meg nem biztos, hogy örülne neki.
Egyébként nincs benne semmi negatív, nem tudom, hogy ezt miért kell így titkolni.
"jó lenne már, ha olyannal jönnék össze, akivel nem történik mindig valami (az exeim folyton lezúzták magukat)"
Elgondolkoznék, hogy nem e én hozok átkot a férfiakra, ha eddig mindnek baja lett :D
Viccet félre téve, szólj előre otthon, hogy mire számítsanak, ne akkor lepődjenek meg, és véletlenül olyat mondjanak viccből, ami bántó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!