A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?
A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.
Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.
Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.
Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.
azért a helyedben utánaolvasnék a megfelelő testtömegről x magassághoz
üdv, egy másik 160 cm-es ember...
Nem kövér magasabb mint a kortársai, leszállhatnánk a súly problémákról?
Nem erre irányúl a kérdés, ne offoljatok kérlek.
Megpróbálom levideozni, ezen a héten apumnál lesz a kutya. Arra értem haza, hogy a kutya kint fagyoskodik az udvaron.
Inkább legyen apunál egydül, mithogy megfagyjon .
Elsősorban igenis a szülők a hibásak, akárki akármit mond!
Valóban a legtöbb sorozatgyilkos állat kinzással kezdi, de a legtöbb sorozat gyilkos nem pszichopata, valamint a pszichopaták többsége a valóságban NEM szadista, csak a "hangos" többség, különben a legtöbb pszichopatáról a társadalom az életben nem tudja meg, hogy az...
Amúgy ismertem olyat aki gyerekorában felgyújtott egy macskát -ami nyílván beteges-, de úgymond "önhibáján kívül", hiszen a szülei miatt nem tudta mi a normális és sajnos ősi emberi öztön a gyengébb, kiszolgáltatott állatokat/egyéneket bántani, dominálni. Ennek a gyereknek pl. az otthoni viták miatt nem volt lelki ereje oviba/suliba normálisan szocializálódni és azért lett ilyen. De a mai napon 30 évesen teljesen jó, sőt az átlagnál jobb és álltszeretőbb ember lett belőle.
Ha valóban antiszociális személyiség zavara is lenne a gyereknek, akkoris valószínübb, hogy szociopta mintsem, hogy pszichopata. Ezért mindenképen -minimum- részben a szülők a hibásak.
De a gyerek semmi képpen sem egészséges, ha normálisan kezelik a dolgokat akkor egész künnyen is normális emberré válhat, de véleményem szerint nem a verés a megoldás, hanem mondjuk egy jó pszichológus (ami sajna elég ritka, de létezik). Persze néha szükség törvényt bont.
Viszont nem láthatunk a fejébe, rengeteg oka lehet a dolognak.
Mindenesetre én a facebookos dolgot nagyon rossz ötletnek tartom, mert az az egész életére kihathat a gyereknek. És amúgy a személyiség jogok megsértése is.
Oké, tudom hülye vagyok... Kötelet a lánynak egy érző KUTYÁT bánt! Le lehet pontozni.
"2000 után született gyerekekről"
Nem látványosan magasabbak, én pl. semmit nem veszek észre. A genetika nem 5-10 évente változik, hanem száz évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!