A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?
A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.
Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.
Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.
Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.
"Felveszed, amit az aberrált tesód a kutyával csinál. Aztán ki a fb-ra"
ne legyél ostoba ember... aztán a szülőket fogják megrángatni a liberális állatvédők, ami megint azt eredményezi hogy a kérdezőn fog csattanni az ostor.
akkor meg szerintem nem csak az udvarra kerülne a kutyi, hanem a menhelyre, a gyerek meg fél év szobafogságra.
amúgy miért kell lepontozni egy olyan választ ahol megkérdezik milyen kutyiról van szó?
vagy valaki írta, hogy sem állatot sem embert nem bántunk, ez is nulla százalékos wtf..
meg még ez mellett egy csomó teljesen korrekt válasz nullára van pontozva.
ez valami troll kérdés?
Ja igen, a legnagyobb, 8 éves gyerek a főnök a családban.
Nagy gondok vannak nálatok.
" ahol megkérdezik milyen kutyiról van szó? "
Mert mindegy!!!!!
Egyedül jár haza, kb 10 perc séta a suli.
Írtam a kutya fajtáját
Ha minden kötél szakad apához kerülne, de ott 10-12 órákat lenne egyedül. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!