A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?
A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.
Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.
Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.
Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.
Szülőként se értem az ilyet, én a gyereket raknám ki pár órára, biztosan lehiggad.
Ha már kamera: nyilvános megszégyenítés? Tudom, durva, de itt szerintem a szülők is észhez kell hogy térjenek, mert ez nem gyereknevelés, amit csinálnak.
Felveszed, amit az aberrált tesód a kutyával csinál. Aztán ki a fb-ra, és kérj ott segítséget, hogy ilyen esetben mit tehetsz, mert a kutyát ki akarják dobni a szüleid.
Minden havert kérj meg, hogy ossza, előbb-utóbb bele fog futni pár normális felnőtt.
Biztos, hogy égig érő balhé lesz.
A másik: khm... te figyelj... itt ez így nem csak a kutyának rossz. 14 éves kor felett dönthetsz, hogy melyik szülővel akarsz élni. Apudnál nem lenne jobb?
Ha ő is rábólint, kutyástól költözöl, anyádék meg tutujgassák a majmukat.
Nincs facebookom sajnos :(
Szívesen laknék apuval és sokat is vagyok nála, de Ő sokat dolgozik, utazik (vidékre, külföldre).A munkából is van, hogy 8-9körül ér haza, emiatt a folyamatos nálalakás mem megoldható. :(
Ha egy 8 éves gyerek bánt egy 11 hetes kutyát, ott sajnos a felnőtt emberekkel van ultra gáz dolog.
Miért féltékeny egy 8 éves gyerek egy kutyára?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!