Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kistesóm bántja a kutyám,...

A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?

Figyelt kérdés

A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.

Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.

Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.

Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.

2017. jan. 3. 18:19
 11/96 anonim ***** válasza:
95%
#7-es, volt a tesóm szakembernél, a szüleim elvitték, de sose derült ki, miért ilyen. A felrúgás a végső megoldás volt és használt, nem meggyógyítni akartam vele, hanem a kutyákat, macskákat megvédeni.
2017. jan. 3. 18:36
 12/96 anonim ***** válasza:
12%
akkor ülj le őszintén mostohafaterral beszélni, annyira csak nem rossz a kapcsolatotok? azért csak szeret nem?
2017. jan. 3. 18:36
 13/96 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Az apukámmal nagyon jó a kapcsolatom Ő vette a kutyát is, de mikor elmondtam neki és Ő beszélt nevelő apámmal és anyával, hogy ez így nem lesz oké. Ez 2 hete volt azóta nevelő apám folyton beszólogat meg spicliz. :/
2017. jan. 3. 18:46
 14/96 anonim ***** válasza:
77%

Szülőként se értem az ilyet, én a gyereket raknám ki pár órára, biztosan lehiggad.

Ha már kamera: nyilvános megszégyenítés? Tudom, durva, de itt szerintem a szülők is észhez kell hogy térjenek, mert ez nem gyereknevelés, amit csinálnak.

Felveszed, amit az aberrált tesód a kutyával csinál. Aztán ki a fb-ra, és kérj ott segítséget, hogy ilyen esetben mit tehetsz, mert a kutyát ki akarják dobni a szüleid.

Minden havert kérj meg, hogy ossza, előbb-utóbb bele fog futni pár normális felnőtt.

Biztos, hogy égig érő balhé lesz.

A másik: khm... te figyelj... itt ez így nem csak a kutyának rossz. 14 éves kor felett dönthetsz, hogy melyik szülővel akarsz élni. Apudnál nem lenne jobb?

Ha ő is rábólint, kutyástól költözöl, anyádék meg tutujgassák a majmukat.

2017. jan. 3. 18:54
 15/96 A kérdező kommentje:

Nincs facebookom sajnos :(

Szívesen laknék apuval és sokat is vagyok nála, de Ő sokat dolgozik, utazik (vidékre, külföldre).A munkából is van, hogy 8-9körül ér haza, emiatt a folyamatos nálalakás mem megoldható. :(

2017. jan. 3. 19:00
 16/96 anonim ***** válasza:
88%
Kamerázd le a hülyegyereket és mutasd meg a szülőknek. Ha mégis kiraknák a kutyát, akkor készülhetne a pokolra az elkényeztetett kis sz@r, ha az én tesóm lenne. Első dolgom lenne megrúgdosni, mert csak. Megaláznám, amikor tudnám. A hülye anyámtól pedig apámhoz költöznék. Szánalmas, hogy egy nő nem a gyereke pártján áll egy farok miatt.
2017. jan. 3. 19:15
 17/96 anonim ***** válasza:
79%
Mar tobben is irtak,de az lenne tenyleg a legjobb otlet ha felvenned telefonnal!Bizonyitek nelkul,sajnos nem tudsz mast tenni,nem lehet hagyni hogy szerencsetlen allatot bantsa meghozza ok nélkül.Ha meg meg ki is raknak az udvarra nincs ra garancia hogy abbahagyja.
2017. jan. 3. 19:15
 18/96 anonim ***** válasza:
4%
Milyen kutyus amúgy?
2017. jan. 3. 19:17
 19/96 anonim ***** válasza:
31%
Tipikus offenzív ember. Nem kell pszichológus, van olcsóbb megoldás. Üsd meg te is, tán rájön, hogy ő is lehet a másik oldalon.
2017. jan. 3. 19:18
 20/96 anonim ***** válasza:
47%

Ha egy 8 éves gyerek bánt egy 11 hetes kutyát, ott sajnos a felnőtt emberekkel van ultra gáz dolog.

Miért féltékeny egy 8 éves gyerek egy kutyára?????

2017. jan. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!