A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?
A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.
Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.
Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.
Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.
14. Vagyok.
Két perc alatt tudsz csinálni fb-ot, akár a könyvtárban is.
Apudnál lennél, mikor nincs külföldön, estig így is kettesben vagytok a tesóddal. Ha pedig elutazik, akkor mész anyádhoz.
Nincs barátnője? Ha igen, akkor figyel rád ő.
Beszélj vele, mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Annak a gyereknek is lehet valami frusztrációja a szüleid közt fennálló egészségtelen egyensúly miatt (az apja csak neki hisz, az anyád meg nem megy szembe a mostohaapáddal). Meg hát eleve az ő szülei is külön vannak. Az agresszióját meg olyanokon tölti ki, akik nem tudják megvédeni magukat. Erre tökéletes célpont egy védtelen kutya.
Én is azt csinálnám, hogy ha ő üt, én is ütnék. Hadd érezze a törődést.
. Most itt itt ülök a konyhába, eszek, a kutya iszik, elmegy mellette és bele rúg (a kezemben volt a telefon, de esélyem sem volt felvenni.
Német dog egyébként.
Ja, igen, írtad, hogy féltestvér. Mondjuk ez nem sokon változtat. Lehet, hogy épp azért szekálja a kutyát, mert tudja, hogy téged bosszant. Tehát igazából veled van baja.
Nem tudom, csak találgatok.
Én is mondtam neki meg apa is.
Megbüntette, nem tévézhetett, nem gépezhetett, de ha nincsenek itt anyáék akkor nem tartja be.
Beszélt is bele, sírva esküdözött, hogy ő nem, én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!