A kistesóm bántja a kutyám, félek, hogy a szüleim kirakják?
A kutya 11 hetes, a féltesóm 8 éves. Rugdossa, ütögeti.
Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle, de mindig az a válasz, hogy mert csak. Mi 1-2 körül szoktunk haza érni, anyáék 5 körül. Már megbüntették anyáék, de azóta azt mondja a kiskutya harapdálja és zárjuk ki az udvarra. Direkt felhergeli a kutyát, hogy harapjon. Anyáék előtt persze tagad.
Félek,hogy anyáék kitiltják a kutyát ha ennyi a vita.
Mostohaapám az előbb is azt ordibálta kivágja ha minden nap ezt kell hallgatnia.
"nem tévézhetett, nem gépezhetett, de ha nincsenek itt anyáék akkor nem tartja be"
Nincs valami nagy respektje anyádéknak otthon.
Ha ide hívnám a rendőrséget akkor biztos kirakná és életem végéig büntetésben lennék.
Ezt a kamerázást próbálom ki.
Ha nem tudsz felvételt készíteni, akkor próbálj az anyukáddal, és a nevelőapáddal 3-asban beszélni. A szép szó még mindig beválhat. Mondd el nekik, hogy Te nem akarod mószerolni a tesódat, de félsz, hogy ennek az egésznek az lesz a vége, hogy amikor a kutya nagyobb lesz, oda fog kapni a gyereknek.
A kutya nem felejt. Talán még helyrehozható a gyerek, és a kutya kapcsolata, de ha sokáig fogja ezt a cseszegetést folytatni, akkor már nem. Egyszerű, hogy a tesónak mi a problémája a kutyával, az, hogy nem ő kapta, nem az övé. Próbáljatok meg a kutyával úgy foglalkozni, hogy mindenki ott van. A kisgyerek is taníthasson neki valami egyszerűt, pl. leülni, amit aztán jutalomfalattal jutalmazhat. A gyerek élvezni fogja, talán sikerül vele megszerettetni a kutyát, ha más nem, legalább annyira, hogy ne bántsa. A parancsolgatás, tiltás még egy gyereknél sem vált be. Minél többször kapja a "parancsot", hogy ne bántsd a kutyát, annál jobban fogja csinálni a hátatok mögött. És hidd el, nem lesz jó vége.
Sürgősen kezeltetni kéne. Kriminológiailag bizonyított tény, hogy a legtöbb sorozatgyilkos állatkínzással kezdi. 8 évesen szegény állatokat bántja, 10 év múlva meg már emberekkel teszi ugyanezt.
Vele kellene kezdeni valamit, nem szegény kiskutyát kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!