Meghalt a testvérem barátnője! Hogyan tudnék segíteni neki feldolgozni a gyászt?
Bölcsis koruk óta ismerték egymást,szinte egymás mellett nőttek fel.3 évig voltak együtt,annak ellenére,hogy időközben a lány a családjával elköltözött egy 120 km-re lévő városba.
A lány szülei korán reggel hívtak minket,és közölték velünk a hírt.Azóta nem evett semmit a tesóm,nem szól senkihez,hol a falat,hol a lány fotóját nézi.
Nagyon szeretnék segíteni feldolgozni ezt az egészet,nem akarom,hogy bármi rosszat tegyen megfontolatlanul!
Hogyan tudnám kicsit elvonni erről a figyelmét?
2-es vagyok, az ilyen típusú kíváncsiskodástól voltam teljesen ki, mentem az utcán (kisváros) és úton-útfélen megállítottak és kérdezgették, hogy mi történt, hogy történt, meg most hallották a boltba/orvosnál/stb., meg amúgy részvétüket fejezték ki.
Ilyenkor az ember nem akarja általában újra és újra átélni a dolgot, élménybeszámolót tartani mindenféle embernek és a sajnálkozást hallgatni.
Ha beszélgetni akar, jelezni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!