Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom bátyja hordja a párom...

Párom bátyja hordja a párom cuccait! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha egy pólót ott felejt náluk (gyakran alszik ott) következô alkalommal már a tesón van, vagy épp már az ô cuccai között... Jó megérteném, de ezeket már nem is szándékozza visszaadni... A bátyj barátnôje meg még "támogatja" is ebben... Múltkor próbáltam már célozgatni, hogy akkor majd elvinnénk de nem vették a lapot. Persze így könnyû, hogy saját magának nem kell semmit vásárolni, mi meg folyamatosan vesszük az új dolgokat... Ami legjobban bánt hogy az olyan pólót, pulcsit, sapkát, bármit is elhord amit én vettem a páromnak... Mit tegyek?

2016. dec. 13. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

És ez olyan nagy különlegesség vagy probléma, hogy testvérek hordják egymás cuccait????

Én ebben semmi kivetnivalót nem találok, kivéve, ha a párod nem akarja odaadni a cuccait a bátyjának. De akkor gondolom, szólt volna neki, hogy ne tegye.

Neked semmit sem kell tenned.

2016. dec. 13. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Mi is hordtuk egymás cuccait nővéremmel még TINI korunkban.

Felnőtteknél szerintem már gáz és pofátlan. Az a minimum hogy megkérdezi hogy felveheti-e majd kimosva visszaadja.

2016. dec. 13. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem, minek kell célozgatni?

Legközelebb szépen kinyitod a szádat: nahát, már hetek óta keresem ezt a pulcsit/pulcsit/félzoknit keresem, de örülök hogy megvan! Az első karácsonyunkkor adtam a Gézának, örök emlék.

Nem kell célozgatni meg mérgelődni hogy nem vették a lapot....

2016. dec. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!