Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Dugdossa előlem a cuccait?

Dugdossa előlem a cuccait?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy van a szobájában egy doboz gyógyszer, amit betett egy tárgy mögé és a címkéjét leszedte róla. Ez nekem azért furcsa, mert amiket én vettem vitamint mind az ő szobájába raktam, hogy tudjon belőle venni, szedett is belőle rendszeresen.

Nem értem. Aztán most meg előlem eldugja és leszedi a címkéjét? Oké, hogy drága stb, de amúgy sem nyúlnék hozzá mert nem szoktam.

Én meg rendszeresen emlékeztetem, hogy vegyen be pl C vitamint, meg ilyenek.

Ja és biztos, hogy ez is valami vitamint, mert csak azt szedne, vagy ilyen hajnövesztő csodaszer.

Nektek ez hogy esne?

2014. febr. 17. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Honnan tudod, hogy mi van benne? Miért gondolod hogy vitamin. Lehet feszültségoldó is, vagy valamilyen más tabletta, aminek szükségességére nem büszke.

Miért nem kérdezed meg, mi van benne? Ha vitamin lenne, tuti nem dugdosná.

2014. febr. 17. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk ha megtanulnál fogalmazni.. Kiről van szó?
2014. febr. 17. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:

2#

A testvéréről.

2014. febr. 17. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném, hogy mi az, amit szed. És miért ilyen titkos.
2014. febr. 17. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy vitamin. Feszültséggátlót nem szedhet vény nélkül, ő meg nem jár dokihoz. Tipikus vitamin illata van, olyan gyümölcsös.

Sima gyógyszert, antibiotikumot nem szed, de az ilyen c vitamin, hajkapszula, szépségvitamin, magneb6okat tömi magába ész nélkül.

2014. febr. 17. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

De nem lenne nekem ciki, hogyha szembesítem, hogy miért csinálja? (Mármint, ha kiderülne, hogy valóban miattam rejti el.)

Egyébként valami sapkát is vett, amit eltett valahová. Egyszer láttam és nem teszi fel a kalaptartóra. Eddig úgy volt, hogy ő hordta az enyémeket is. én nagyon ritkán vettem fel, amit ő vett magának (szinte soha).

2014. febr. 18. 11:35
 7/7 anonim válasza:
Lehet sajnalja. De az is lehet, hogy egyszeruen ilyenn. Vagy draga volt, es tobbet nem lesz ra penze, es maga szeretne elszedni. De ugy latszik te vagy az onzetlenebb. Szerintem ne szolj neki, hogy tudsz errol a "vitaminrol" es a sapkarol, csak felduhitened, hogy miert kemkedsz utana. Ha elakarja mondani, elfogja. Te ne eroltesd, mert akkor ugy sem fog megnyilni.
2014. febr. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!