Anyám dugdossa a fájdalomcsillapitot, miért nem akar adni?
- Menj el gyógyszertárba és vegyél fájdalomcsillapítót.
- Kísérd el a barátod az orvoshoz.
- Turkálj anyád táskájában gyógyszer után.
Ne legyél már ennyire tehetetlen!
lehet, hogy anyukád azért nem szívesen ad gyógyszert, mert fél, hogy a barátod allergiás a gyógyszerre és nem akarja, hogy nálatok legyen még rosszabbul...
én sem szívesen adok másnak gyógyszert, csak ha biztosan tudom, hogy nem allergiás.
de ha a barátod lázas is volt, akkor nem csak úgy a nagyvilágba gyógyszereket kéne bekapdosni, hanem elmenni orvoshoz, mert nem tudhatjátok, hogy mi áll a betegség hátterében...ott az orvos ír fel gyógyszert és akkor mindjárt nem kéne anyukádtól kérni
Nincs pénzem gyogyszerre egy hete minden ft-t oda adtam anyámnak,most várom h utalják a munkanélküli járadékot,de még nem jött meg.
Falun lakik és ott van a körzeti orvosa,hivtam az én körzeto orvosom h nem e mehetne oda,de azt mondta nem. majd 6 után mehet az ügyeletre.
Nem engedi megkeresni a gyógyszert,bezárta a táskáját a szobájába.
Nincs gyógyszerallergiája,sima algoflex van itthon,máskor is vett már be ilyet.
Nem tudom miért irigykedik anyám h nem ad egy db gyógyszert,nem hiszem h mind a 20 szem gyógyszer kell a menstruációs görcseire.
Úgy látszik csak olyankor jó a barátom ha vmit meg kell szerelni
Járd végig a szomszédokat gyógyszerért!
Én a páromat hűteni szoktam, fejére, csuklójára hideg vizes ruha. Ne legyél tehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!