Ha a férjem volt felesége el akar költözni akkor kérhetjük, hogy a gyerekek nálunk legyenek elhelyezve?
Van gyerekem, közösen neveljük. Eszembe sem volt elköltözni (lett volna lehetőségem kimenni Angliába), illetve a volt férjem sem költözne távol a gyerekétől. Együtt vállaltuk a gyereket, elváltunk, de attól még a gyerek közös, nem szakítanám el tőle soha a fiát. Ha a férjem exe ezt megtenné, nem tudom a férjemnek miért lenne kevesebb joga?
Nem vagyok idegen a számukra én sem, 5 éve együtt vagyok az apjukkal.
Kérni kérhetitek, megkapni nagy valószínűséggel nem fogjátok.
Nyilván nem passzióból költözne az anyuka, hanem mert ott jobbak lennének a megélhetési feltételei.
Elképzelhetőnek tartom, hogy ott laknak a szülei. Lehet, hogy hozzájuk akar költözni, hogy a költségeken spóroljon...
Megkérdeztétek egyáltalán, hogy miért menne?
Hogy mivel segíthetnétek neki, hogy ne kelljen költöznie?
A gyerekekre gondoltatok egyáltalán?
Nekik jó lenne, ha elszakítanátok őket az anyjuktól?
Az élettársával költöznének le a férfi szüleihez. Aki eddig itt dolgozott, de most haza akar menni, mert hiányzik neki a szabadlevegő... A gyereknek ne hiányozzon az apja, férjemnek sem a gyerekei.
Itt is van munkája az exnek (állítólag ott is lenne), de nem azért megy el, mert itt ne tudna megélni. Ha ez lenne a helyzet valahogy akkor is megoldanánk.
Mint írtam már korábban a gyerekek is maradnának itt. De félünk, hogy nem hallgatnák meg őket, bírófüggő talán.
Megpróbálni megpróbáljuk aztán hátha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!