Anyám dugdossa a fájdalomcsillapitot, miért nem akar adni?
Ha olyan rosszul van a barátod hogy haza se bír menni, akkor ott nagy gondok lehetnek, inkább hívd ki a mentőt... Vagy ne túlozz.
Barátodnak nincs pénze? Neked nincs félre tett pénzed? Nem értem mit kell itt rinyálni... Bemész anyukád szobájába és veszel ki egyet a táskájából.
Nem mer igy autóba ülni h rosszul van... Küldtünk vh-t a tesojának de nem hivott vissza. Neki sincs pénze beletankolta a kocsiba h eltudjon jönni hozzám meg majd haza,2 hete nem találkoztunk. Most meg szegény itt betegedett le.
A szomszédokat próbáltam,csak az alkesz nyitot ajtot,ő meg ugy be van rugva h nem értette mit szeretnék :|
Bezárta a szobájába a táskáját. Kérdeztem tőle ha nekem kéne gyógyszer akkor se adna,azt mondta h olyan hülye vagyok h nem értem h neki kell a görcseire.
Remélem barátom tesója hamarosan viaszahiv
Nem tudok bemenni kulcsra zárta az ajtot,nem akarja kinyitni. Mégse rughatombe vagy üthetem be... :|
Az elöbb már mondta ha nem fejezem be akkor ki is rakhat,nem köteles meg engedni h fillérekért itt lakhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!