Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi cikibb, ha valaki mindig...

Mi cikibb, ha valaki mindig mas ruhait hordja (baratno, testver, anya) vagy az, ha valaki csak a sajat cuccait hordja, de sok olyan ruhaja van, mint a kornyezeteben az csajoknak/noknek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha anyukád, testvéred ruháit hordod az nem gáz, ha barátnőjét akkor az az...

És az utóbbi..az szerintem elég gázos.

2013. aug. 24. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi szemmel nem tartom cikinek! Normális lányokat a ruháik típusa alapján nézek meg, gondolok arra, hogy nem esik ki a melle és nem lóg ki a feneke, valamint a bugyija a nadrágból. Az, hogy kinek a ruhája van rajta azt hidegen hagy. Úgyis csak 2 ember tudja, Ő meg akié a ruha, nem?
2013. aug. 24. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki más ruháit hordani..inkább szerencsés aki egy méretű anyukájával vagy a testvérével. Én a barátnőimmel cserélgettem mindig ruhákat. Az utóbbi szerintem neccesebb, mert azt jelenti nincs saját ízlése, csak követi az éppen aktuális trendeket. Ezzel sincs baj, csak ugye ezek nem állnak jól mindenkinek.
2013. aug. 24. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem ciki, mindenki azt hord amit csak akar, nem mások dolga.
2013. aug. 25. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés de szerintem borzasztó undorító más ruháit felvenni, legyen az anya, testvér vagy barátnő. Senkinek sem hordom a ruháit, ők se vegyék fel az enyémet.
2015. dec. 31. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!