Mi cikibb, ha valaki mindig mas ruhait hordja (baratno, testver, anya) vagy az, ha valaki csak a sajat cuccait hordja, de sok olyan ruhaja van, mint a kornyezeteben az csajoknak/noknek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 20:11
1/5 anonim válasza:
Ha anyukád, testvéred ruháit hordod az nem gáz, ha barátnőjét akkor az az...
És az utóbbi..az szerintem elég gázos.
2/5 anonim válasza:
Én férfi szemmel nem tartom cikinek! Normális lányokat a ruháik típusa alapján nézek meg, gondolok arra, hogy nem esik ki a melle és nem lóg ki a feneke, valamint a bugyija a nadrágból. Az, hogy kinek a ruhája van rajta azt hidegen hagy. Úgyis csak 2 ember tudja, Ő meg akié a ruha, nem?
3/5 anonim válasza:
Nem ciki más ruháit hordani..inkább szerencsés aki egy méretű anyukájával vagy a testvérével. Én a barátnőimmel cserélgettem mindig ruhákat. Az utóbbi szerintem neccesebb, mert azt jelenti nincs saját ízlése, csak követi az éppen aktuális trendeket. Ezzel sincs baj, csak ugye ezek nem állnak jól mindenkinek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egyik sem ciki, mindenki azt hord amit csak akar, nem mások dolga.
5/5 anonim válasza:
Régi a kérdés de szerintem borzasztó undorító más ruháit felvenni, legyen az anya, testvér vagy barátnő. Senkinek sem hordom a ruháit, ők se vegyék fel az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!