Szőrtelenítés és melltartó probléma?
Hogyan?
Szájjal!
Egyébként hónaljra is érdemesebb az epilátort (vagy a gyantát) választani.
A fájdalom kibírható és sokkal tovább tart (plusz idővel gyengül).
"Anya szeretnék új melltartókat,mert ami van az nem megfelelő. Holnap délután nincs kedved eljönni vásárolni?"
Ennyi, ha tudod,hogy megérti akkor nem kell aggódni, csak mondd el neki,hogy mit szeretnél :)
A borotva pedig elmész és veszel egyet, vagy otthon elveszel egyet. Egyébként a gyantázás jobb, tartósabb és csak egy pillanatnyi fájdalommal jár :)
én (bár már rég volt, most 21 vagyok) ugyanígy voltam ezekkel a dolgokkal régen, anyám nagyon konzervatív, nem szőrtelenít egyáltalán, melltartóra is azt mondta, hogy nem kell az még, majd ha 16 leszek, kislány vagyok még, nem kell nőnek tettetni magam. ezzel le is zárta a témát. :/
szóval magamnak kellett elmenni DM-be meg Rossmannba női borotvákat, habot, epilátort, tampont stb venni, kínaiba melltartót, mert én akkor is hordtam, már el kellett bőven a 75/B-s! de emlékszem mennyire szégyelltem.
visszagondolva nem kellett volna ezen annyit izélni, tök természetes, de nagyon belém ivódott anyukám hozzáállása, hogy ez az egész tabu és hiába nőies a testem, kislány vagyok és tartsam távol magam a felnőtt dolgoktól.
ha egyszer lányom lesz én tuti azt akarom majd, hogy semmit se szégyelljen megbeszélni velem, abszolút semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!