Az igaz lehet hogy 2 fiu gyerekes anyánál az anya az idősebbik fiut és "baratnöjét" nem hordja a szíve csücskén? és ha igen akkor ez azert van mert 2 en vagyunk fiuk a csaladban?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok már több baratnöm volt de ahogy jön egy lany a dologba anyam bekattan allandoan veszekszik tilt mindentöl és idáig minden baratnömnél ezt csinálta bezzeg mikor nincs senkim full normalis tamogat stb. tesomnak a kezdetektöl kezdve pozitivan vette abaratnőjét , kb ö a minden , nincs vele bajom végülis csak furállom a helyzetet meg kicsit idegesítö hogy ha pl nalunk vagyunk félek hogy valamit beszol vagy bunko lesz2016. ápr. 30. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg lehet, hogy pont teged "szeret" jobban.. A szeret szót azert raktam idezojelbe, mert furcsa szeretete lehet akkor.
Nem lehet hogy ki akar sajatitani teged az anyad es azert bunko amikor baratnod van?
Ocsedet meg nem akarja pont ezert pont lef.ossa mikor van kivel.
2/3 anonim válasza:
Én anyám is ilyen idióta. Elköltöztem, kéthavonta nézek felé (ő akkor sem jön, ha hívjuk, mindig valami más dolga van éppen). Így pont jó.
3/3 A kérdező kommentje:
ez nem épp igaz mert tesómat valamilyen szinten jobban is szereti szerintem meg ö hozza jobban ragaszkodik ,
2016. ápr. 30. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!