Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagyon szeretem apukám barátnőjét?
Az nem baj, ha szereted. De próbáld megérteni anyukádat... nem tudjuk, miért mentek külön, esetleg volt-e ebben szerepe a barátnőnek...
De apukád jó ideig anyukád életének fontos része volt. És egy másik nő van most ugyanebben a szerepben. Nem éltem még át ilyet, de biztosan nem jó érzés.
Ha szóba kerül, éreztesd anyukáddal, hogy természetesnek veszed, hogy a barátnő van, és örülsz, hogy nem valami boszi, és kedveled... de ugyanekkor tudatosítsd benned, hogy nálad sosem fog az anyukád helyébe lépni. :)
Ó, nem könnyű a helyzet, mert picit mindenkinek igaza van.
Az érthető, hogy Anyudnak nehéz ez és rosszul esik. Gondolj bele, talán még fáj neki, hogy vége lett a házasságnak, hiszen mint minden nő, ő is arra vágyott, hogy a férjével egy életre együtt maradnak. Csalódott és dühös, amiért ez nem jött össze. Viszont azt tudnod kell, hogy bizony ezzel neki kell megküzdenie, ez az ő élete, az ő problémája. Neked mindössze annyi a felelősséged, hogy ne ronts rajta. Nem kell külön áradozni Apukád barátnőjéről, de kényszeresen elhallgatni sem érdemes, hogyha együtt vagytok.
Az pedig szerintem fontos és jó, hogy legyen jó kapcsolatod az új párral is. Ha Anyudnak lenne egy új férfi az életében, ő is elvárhatná, hogy normális viszonyban legyél vele, ugyanígy Apukád is megérdemli, hogy a párja és a lánya kijöjjenek, és békében együtt lehessen a szeretteivel.
Nyilván nem lesz Anyuka neked, de az nem is szükséges.
Anyád helyében örülnék, hogy a gyermekem szereti az apja új párját.
Kinek lenne attól jobb- leszámítva anyukádat-, hogy parancs szóra utálnád?
Önző dolog ez részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!