Miért nem szeretem bátyám barátnőjét?
Szerintem csak egyszerüen féltékeny vagy, mert ez a kapcsolat komolynak tünik.
Gondolkodj el, hogy forditott esetben neked hogy tetszene, ha a bátyád nem fogadná el a barátodat féltékenységböl...
UTána próbálj változtatni a hozzáállásodon, mielött emiatt romlik meg a kapcsolat a bátyáddal.
1. úgy érzed, h "elvette" tőled a bátyádat
2. mivel a lány korodbeli, összeméred őt saját magaddal, mely során az jön ki, h ő szebb, jobb, kedvesebb, csinosabb okosabb nálad és ezt képtelen vagy elviselni.
egyikről sem a barátnő tehet, ez a te problémád, amit kivetítesz a lányra. a bátyád azért neheztel rád, mert haragszol a barátnőjére, holott az semmivel sem érdemelte ki, h így érezz iránta. a bátyádnak igaza van. ebben a sztoriban te vgy a hunyó
Ok nélkül nem lehet utálni semmit.
Én azért utálom a bátyám barátnőjét, mert kipofázta egy személyes dolgom az egész családom előtt mikor nem voltam otthon. És még ő sértődött meg.
Attól félsz, hogy a bátyád "elveszik" tőled. Féltékeny vagy és bizony kissé birtokló. Örülnöd kéne, hogy a bátyád szeret valakit, hogy a kapcsolata komoly, hogy esély van arra, hogy kaphatsz egy "nővért". Ezzel nemhogy szegényebb, de gazdagabb lesz az életed a jövőben.
Ismered a híres Jane Austen-regény film-adaptációját? Büszekséhg és balítélet, BBC 1995 (nem más!). Javaslom, hogy vedd meg vagy kölcsönözd ki a könyvtárból a lemezeket, és EGYEDÜL, szigorúen egyedül nézegesd végig.
Jót fog tenni, hidd el. Többet ér, mint száz jó szó. :)
Sorry. Ma már túl sokat jószolgálatoztam itt, fáradt vagyok és sokat tévesztek.
Büszkeség és balítélet a regény és a belőle készült film címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!