Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátnőm barátnőjét szeretem, mit tegyek? (többi lent)
Az exbarátnőmmel fél évig kerülgettük egymást, főleg én próbálkoztam, sikertelenül, majd egyszer végre ő is akarta, én pedig belementem. Nem volt köztünk szex. Pár nap múlva mindenféle indok nélkül otthagyott ( minek akart akkor összejönni, jogos a kérdés). Akkoriban én már a legjobb barátnőjével szimpatizáltam jobban, akit azóta se tudok elfelejteni. Sokat vitatkoztak a mi kapcsolatunk miatt, nem feltétlenül rajtam, de azóta már nincsenek olyan jóban, ritkán beszélnek. Mégse tudok összejönni a lánnyal, mivel együtt voltam az akkori legjobb barátnőjével. Azóta pedig nem nagyon tudtam elfelejteni, és érzem rajta, hogy ő is nehezen enged el, és érez is valamit. Néha még beszélünk, nagyon ritkán tudunk találkozni, de eszméletlenül hiányzik. Mit kéne tennem?
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!