Ez mi lehetett a nővéremtől?
Tegnap este hazajött a nővérem a melóból, nagyon szomorú volt, sírt is. Bejött a szobámba elmondta a problémáit, bánatát, én pedig meghallgattam. Megöleltem, megvigasztaltam. Aztán adott szájra egy puszit, de úgy hosszan. Tolom el magamtól, néztem meglepetten, erre ő újból megölel és újból szájon szeretett volna puszilni (vagy csókolni). Ismét eltoltam magamtól, mondtam neki, hogy azért ezt ne. Erre újból sírás, és kiviharzott a szobából. Megyek utána, a szobájának az ajtója bezárva, szólok hozzá és néma csönd. Kétszer megpróbáltam, de semmi. Utána hagytam is, had legyen egyedül.
Ez most mi volt???
Hát igen, vannak bajok. Tegnap beszéltem vele. Neki én vagyok az egyetlen férfi akiben meg tud bízni. Folyton hozzám bújt, ölelgetett. Többször megkértem szépen, hogy fejezze be.
Elmentem edzeni, jövök haza az edzésből, fáradt voltam lefeküdtem aludni. Nem tudom mennyi idő múlva arra ébredek, hogy érzek valamit az arcomon. Nyitom ki a szememet, a nővérem fölém hajolva, puszilgat, mellettem ülve az ágyamon. Meg is ijedtem először. Nem hallottam, hogy benyit a szobámba, nyilván mert aludtam. Na ez már sok volt, elküldtem melegebb éghajlatra, kicsit keményen, így utólag belegondolva. Most én vagyok az utolsó szemétláda, és csalódott bennem. Elmondtam neki, hogy hülyeség amit csinál, erre megkaptam azt, hogy én nem értem meg az ő helyzetét. Tiszta agyrém ez már...
Most tuti, hogy nem fogok hozzászólni én sem egy darabig. Remélem elgondolkodik és rájön, hogy nagy marhaság amit művel. Eddig sajnáltam őt, mindig vigasztaltam ha kellett, de most már nem csodálkozok, hogy miért történik vele olyan sok rossz dolog.
Haaat ha helyes is vagy ne csodalkozz :P
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!