Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez mi lehetett a nővéremtől?

Ez mi lehetett a nővéremtől?

Figyelt kérdés

Tegnap este hazajött a nővérem a melóból, nagyon szomorú volt, sírt is. Bejött a szobámba elmondta a problémáit, bánatát, én pedig meghallgattam. Megöleltem, megvigasztaltam. Aztán adott szájra egy puszit, de úgy hosszan. Tolom el magamtól, néztem meglepetten, erre ő újból megölel és újból szájon szeretett volna puszilni (vagy csókolni). Ismét eltoltam magamtól, mondtam neki, hogy azért ezt ne. Erre újból sírás, és kiviharzott a szobából. Megyek utána, a szobájának az ajtója bezárva, szólok hozzá és néma csönd. Kétszer megpróbáltam, de semmi. Utána hagytam is, had legyen egyedül.

Ez most mi volt???

2016. dec. 4. 18:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Megbolondult.
2016. dec. 4. 18:22
 2/27 anonim ***** válasza:
98%

hat eleg erdekes, nem is vall normalissagra ez a cselekedet.

talan kerdezd meg tole amikor mar szoba all veled, h ez mi volt.

2016. dec. 4. 18:24
 3/27 A kérdező kommentje:
Hát az igaz, hogy szegénykém, nem az eszéről híres. Kedves aranyos lány, de nagyon tud, depis-sírós is lenni, ha rossz kedve van.
2016. dec. 4. 18:28
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

Valószinűleg nagyon megviselte az a valami, ami miatt annyira ki vna borulva. Ezt veled osztotta meg, igy ebből indulj ki elsősorban.

Mindenesetre nagyon zavarodott szegény, ha ilyesmit tett.

2016. dec. 4. 18:32
 5/27 anonim ***** válasza:
96%

hány évesek vagytok?

te fiú vagy,vagy lány?

:)

biztos csak egy gyenge pillanata volt...

2016. dec. 4. 18:36
 6/27 A kérdező kommentje:
Én 20/F, ő 22 éves.
2016. dec. 4. 18:41
 7/27 anonim ***** válasza:
52%

jólesett neki,hogy megvígasztaltad!

ne pörögj ezen:)

2016. dec. 4. 18:46
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Legalább édestestvérek vagytok?
2016. dec. 4. 18:48
 9/27 anonim ***** válasza:
60%
most meg mért lettem lepontozva?!
2016. dec. 4. 19:06
 10/27 A kérdező kommentje:
Igen, édestestvérek vagyunk. De még mindig nem értem. Egy sima vigasztalás ilyet ki tud váltani egy emberből??
2016. dec. 4. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!