Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez mi lehetett a nővéremtől?

Ez mi lehetett a nővéremtől?

Figyelt kérdés

Tegnap este hazajött a nővérem a melóból, nagyon szomorú volt, sírt is. Bejött a szobámba elmondta a problémáit, bánatát, én pedig meghallgattam. Megöleltem, megvigasztaltam. Aztán adott szájra egy puszit, de úgy hosszan. Tolom el magamtól, néztem meglepetten, erre ő újból megölel és újból szájon szeretett volna puszilni (vagy csókolni). Ismét eltoltam magamtól, mondtam neki, hogy azért ezt ne. Erre újból sírás, és kiviharzott a szobából. Megyek utána, a szobájának az ajtója bezárva, szólok hozzá és néma csönd. Kétszer megpróbáltam, de semmi. Utána hagytam is, had legyen egyedül.

Ez most mi volt???

2016. dec. 4. 18:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem volt ittas?
2016. dec. 4. 19:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem. Totál antialkoholista. Nincs semmilyen káros szenvedélye. Csak nagyon szomorú volt.
2016. dec. 4. 19:35
 13/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet,hogy zavarodottságában,azt sem vette észre,hogy szájon puszilt.
2016. dec. 4. 19:43
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Meglehet, hogy valóban zavarodottságában tette.. Nekem volt olyan tettem egyszer, hogy egy ismerős pasit átöleltem és úgy csüngtem csak rajta. Kb úgy éreztem magam, mint akit begyógyszreztek nem kicsit, és nem lennék magamnál. Sose csináltam ilyet még senkivel, de őbenne biztam csak úgy igazán, talán ez volt az oka. Annyira rossz állapotban voltam, hogy magam is azt hittem a józan eszem elveszitem lassan.. Meglehet a tesód is ilyesmi állapotban volt amikor csinálta amit csinált.
2016. dec. 4. 20:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom. Mi jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást, még a kényesebb dolgokat is megbeszéljük egymással. Szóval megbízunk egymásban.
2016. dec. 4. 20:24
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Néhány családban szokás a szájra puszi. Engem a hideg kiráz a gondolatától is, de láttam olyat, ahol az óvodás gyereket szájon puszilta a nagyi, szóval itt nem feltétlenül szexuális közeledésre kell gondolni, simán lehet, hogy a nővéred így, érintés útján tudta csak kifejezni az érzelmeit, még akkor is, ha ez nálatok nem szokás. Majd ha megnyugszik, kérdezz rá, mert még az is lehet, hogy nem is oda akarta adni a puszit, csak félrecsúszott :)
2016. dec. 5. 17:39
 17/27 A kérdező kommentje:

Hát valamelyest beszéltem vele. Azt mondta, hogy nagyon szeret engem és elérzékenyült, valamint nem tetszett neki az, hogy eltoltam őt magamtól, ezzel megbántottam. Szándékosan adta szájra, de nem indokolta meg, hogy miért, hiába kérdeztem. De most ő csalódott bennem.

De ezt nem értem, full hülyeség. Most hagynom kellett volna, hogy megcsókoljon?? Azért azt nem, hülye nem vagyok. De most én vagyok a rossz. Ezt én nem értem.... hozzám se szól...

2016. dec. 5. 20:43
 18/27 anonim ***** válasza:
25%
Biztos megvan neki.
2016. dec. 5. 20:48
 19/27 anonim ***** válasza:
26%

Hát ez elég fura.

Lehet, hogy szerelmes beléd egy ideje, és azt hitte, vetted az adást.

2016. dec. 6. 17:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha nem szól hozzád,akkor baj van a tesóddal!
2016. dec. 6. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!