Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém megfogta a barátnőm...

Az öcsém megfogta a barátnőm popsiját! Mit tegyek? 18/F

Figyelt kérdés
Átjött hozzám. Fent voltunk a szobámban. Elment a fürdőbe, de akkor az öcsém megfogta neki. Eléggé mérges vagyok rá! Neki is van barátnője! Fogdossa őt. Már elment a barátnőm. Azóta nem szólt semmit.

2016. nov. 25. 20:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
4%

Jó segge van biztos.Öcséd nem gondolt bele,hogy mit csinál csak megkívánta és ösztönösen oda nyúlt.A fűrdőszomátokban volt öcséd és belépett egy jó seggű csaj aki fésülte mondjuk a haját.Azért ez ősi ösztönöket kelt fel és nem gondolkodik ilyenkor az ember 15 évesen.

Utólag viszont ciki nyilván..nem tudom fura helyzet az biztos.

2016. nov. 25. 23:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nem jártatok általános iskolába? Nálunk feszt ezzel piszkálták a srácok a lányokat."

15 éves már nem általános iskolás. Ráadásul a saját bátyának a barátnőjéről van szó!

Nekem már 15 évesen is volt annyi önuralmam, hogy más barátnőjének ne fogdossam semmilyen testrészét.

40/F

2016. nov. 26. 00:16
 23/26 anonim ***** válasza:
85%
Na most már a csaj is tudja, hogy ki a kakas a háznál, az öcséd becsicskitott. :DDD
2016. nov. 26. 04:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20. akkor elég gyenge párod lehet.. egy igazi férfi védje már meg a baratnőjét.. testvérek kozt egy két pofon természetes..

Utcan valaki racsapna a fenekedre és a parod meg csak nézne? Hol is laksz?

2016. nov. 26. 07:36
 25/26 A kérdező kommentje:
Én nem voltam ott. Utólag mesélte, hogy mit csinált az öcsém
2016. nov. 26. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy orbitális pofont.
2016. nov. 26. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!