Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém megfogta a barátnőm...

Az öcsém megfogta a barátnőm popsiját! Mit tegyek? 18/F

Figyelt kérdés
Átjött hozzám. Fent voltunk a szobámban. Elment a fürdőbe, de akkor az öcsém megfogta neki. Eléggé mérges vagyok rá! Neki is van barátnője! Fogdossa őt. Már elment a barátnőm. Azóta nem szólt semmit.

2016. nov. 25. 20:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
15%
Most mit sajnálod az öcsédtől? A saját VÉRED. Három lyuk van rajta, de neked csak egy farkad! Van ott még hely az öcsinek is!
2016. nov. 25. 21:04
 12/26 A kérdező kommentje:

Annyit mondott, hogy ne haragudjak,nem tudta mi ütött belé, már nagyon bánja...

Elhigyem neki?

2016. nov. 25. 21:06
 13/26 anonim ***** válasza:
57%

Illusztrálom, mit kellett volna tenned ösztönösen:

[link]

2016. nov. 25. 21:07
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Olyan mérges vagyok az öcsémre, amiért megfogdosta a csajom POPSIJÁT, hogy dühömben kiírom a Gyakorira, hogy mit tegyek! Ja, tipikus kamaszreakció. 🙂
2016. nov. 25. 21:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Privátban valaki azt írta, hogy túltengő hormonok... Ez akkor is pofátlanság!
2016. nov. 25. 21:27
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
15 évesnek saját barátnő is korai, nemhogy a testvére barátnője. Pofán vágtam volna a szemtelen kis hülye gyereket.
2016. nov. 25. 22:02
 17/26 anonim ***** válasza:
20%
Komolyan ennyi állat jár ide? Az erőszak megoldás mindenre, ugye? Én a legvalószínűbbnek azt tartom, hogy csak viccből csinálta, de a csaj behisztizett, utána meg szegény gyerek már nem mert mondani semmit.
2016. nov. 25. 22:16
 18/26 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az, hogy egy olyan lányt, Aki nem az Ő barátnője fogdosson, még egy 15 évestől is nagyon durva.

Azt, hogy barátnőddel, hogy tudod rendezni a dolgot, arra sajnos nincs ötletem.

2016. nov. 25. 22:41
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Sose verekszem, de nekem is a pofonverés jutott eszembe elsőre... Nem kell magyarázkodni meg időt tölteni, teljesen korrekt gyors lereagálás. Ő se beszélt, hanem fogdosott, tanulja meg, hogy a dolgoknak következménye van...

Ha állat vagyok, ám legyen.

2016. nov. 25. 22:43
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Ti nem jártatok általános iskolába? Nálunk feszt ezzel piszkálták a srácok a lányokat. Hű de nagy dolog. Az én seggemet is fogdosták már még sem hisztizek meg párom se. Nem szex vagy ilyesmi történt. Nem tudom minek kell ebből nagy dolgot csinálni? Még gyerek jó hogy tapizza a csajokat.
2016. nov. 25. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!