Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesiórán felmértük a hasizmot és amikor lefeküdtem a hátamra és felhúztam a térdem, osztálytársam pont úgy volt hogy belátott a tesigatya szárán. Mondthatni lógótt ki a péniszem. De csak megfogta és bentebb rakta. Ez gáz?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 16:25
2/14 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha osztálytársad is pasi. :D
Egyébként kamunak tűnik. Hogyhogy csak úgy kilógott a kolbász?
3/14 anonim válasza:
Hát hasonló sztorim nekem is van... Csak annyiban különbözik hogy haverom hangoztatta hogy khhhm kilóg a pocse a Daninak...
Szóval ba**a meg... Ciki volt persze még másnap is rajtam röhögtek a baromok . ez volt ugy október elején.. Remélem már elfelejtették 14/f
4/14 anonim válasza:
Te jo eg XDD
Hány éves voltal akkor?
5/14 anonim válasza:
#4 Te is a gyik-es instáról jössz??😂😂
7/14 anonim válasza:
Xd én tök nehezen találtam meg. Te mit írtál be?
8/14 anonim válasza:
Csak annyit, hogy tesiórán felmértük a hasizmot, aztán ki is dobta.
9/14 anonim válasza:
Xd én azt hogy "pont úgy volt hogy belátptt a tesigatya szárán"...
Mert először éncis azt írtam hogy tesiórán felmértük a hasimot de azt nem adta ki úgy..
10/14 anonim válasza:
Csak akkor van gáz ha nyelvel tolta vissza, közben mélyen a szemedbe nézett és a háttérben épp George Michael szaxofon szólózott. Ha ezek nem álltak fönnt akk no para :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!