Ti hogy viszonyultok, mit éreztek a testvéretek gyereke iránt?
Az nővéremnek van egy lánya, első unokája a szüleinknek.
Apám úgy érzem reálisan áll a kicsihez, anyám viszont teljesen rákkattant. Ez valahol érthető. De mivel nő vagyok (vagy nem tudom miért) azt várják a testveremmel, hogy én is hasonlóan "odalegyek". Én úgy érzem, hogy a tőlem telhetőt és annál egy kicsit többet is megteszek . Ha nincs kedvem akkor is megyek, latogatok játszom vele ha igényli a kicsi. Szerintem ez elég. Ennek ellenére anyám és a testvérem teljesen máshogy áll már hozzám. Mert nekem nincs gyerekem, Vagy mert én nem vesztettem el az eszem miatta?
Ti mit gondoltok, ti mennyit foglalkoztok a testvéretek gyerekeivel? Ez elég tőlem?
2 nővérem van egyiknek van 1 másiknak 2,tehát van 3 unokahúgom,és mind lány. :D Mikor erre járnak foglalkozok velük,amennyit én akarok... :) ez is hozzá segít, ha lesz "sajátom" "1x" , "avagy neked..." ,hogyan bánjak velük..., én is nevelhetem úgy, ahogy az anyjuk akarja, mit szabad, mit nem, játszok velük, vagy rajzolunk, mert kicsik, de ha felnőnek, az egész más lesz! Addigra, talán nekem is lesz sajátom, avagy a te esetedben, ha szeretnél, és lesz... ha nem szeretsz másokkal foglalkozni, jelentsd ki, hogy te éretlennek érzed magad, hogy gondoskodó legyél, és akkor nem kötelességed foglalkozni velük,de a testvérednek kell,egy jó testvér, aki mellé áll...! Ha lesz gyerekem, időm nem lesz rájuk, ezért, ha van időd, szánj rájuk is! :) Ha neked lesz, majd megtudod, mekkora segítség " leszel,voltál" a testvérednek! :)
Emberek vagyunk! :) 24 éves F vagyok! És szeretem, imádom, a 3 unokahúgom! :) Addig tudsz gondoskodó lenni,testvéred gyerekéről, amíg nem lesz sajátod, onnantól, a tieid lesznek az elsők! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!