Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Négyen vagyunk testvérek, kettővel semmi baj nincs, velük tölteném a napjaim minden percét, de a nővérem már az idegeimre megy.

Kezdem az elején, és próbálom rövidre fogni. Tehát a nővérem négy évvel idősebb, ez annyira nem látszik meg, sőt engem mindig idősebbnek tippelnek mint őt. De mindig is kisebbségi komplexusom volt vele szemben, ő a csinosabb, a szorgalmasabb, a kitűnő tanuló, az ötös diplomás, a dékáni díjall kitüntetett egyetemista, aki az MTA- ban dolgozik. És higgyétek el büszke vagyok rá, csak egyész kiskoromban teririzált, mindig beleszólt a dolgaimba. Most meg lenézi az egyetemet amit választottam, egyfolytában kijavít, általában karótnyelt és túl komoly.

Ennek ellenére nagyon szaretem a nővéremet, de az volt életem egyik legjobb pillanata, amikor elköltözött. Nehogy azt higyjétek, hogy magamat hibátlannak hinném, sőt. De milyen az a nővér aki az egyébként nagyon félénk hugát egyfolytában visszataszítja az önbizalmatlanságba?

Szóval ti mit tennétek, mert nekem ötletem sincs.

2016. nov. 23. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szard le magasról! Elköltözött, nem kell vele sokszor találkoznod. Éld az életed, lépj túl a régi sérelmeken.
2016. nov. 23. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogyha nem kéne sokszor találkoznom vele, nem is érdekelne, de hetenként kétszer, háromszor talalkozok vele, és ahhoz képest, hogy mennyi tanulnivalója van, elég sokszor belémköt.
2016. nov. 23. 17:27
 3/3 NotMe válasza:
Mond el neki hogy eleged van had döntsd el te mit szeretnél mert néha kicsit sok
2016. nov. 23. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!