Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem tudom komolyan venni a...

Nem tudom komolyan venni a hugom depressziojat az eletkorulmenyei miatt?

Figyelt kérdés
Tehat a hugom depresszios es szorong. De valahogy az, ahogyan elnek es befordultsag nekem nem fer meg egyutt. Nem tudom szebben megfogalmazni: kogazdagok. Vagy ti komolyan vennetek valakit, aki selyemkontosben kortyolja a kavet a marvany burkolatu konyhaban, mikor azt mondja, hogy sz..r neki es rossz kedve van? Annyira abszurd. Raadasul a ferje imadja, ajnarozza, tamogatja, nyaralnak, utaznak, semmi gondjuk nincs. Megis mitol lehetne o depresszios. Kifele nem mutatja. Egy tiptop hatarozott no lep ki a hazbol. De meg sokszor otthonra is megcsinalja a hajat, sminkjet. Ez alca lenne?
2016. nov. 23. 13:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Engem sem boldogított a pénz, egy időben elég jól kerestem mégsem voltam boldog, depressziós vagyok évek óta, pszichiátrián hónapokig próbáltak kezelni, sikertelenül.

Nem tudom valahogy elfogadni ezt a negatív, ronda, mocskos világot... egyszerűen felfordul a gyomrom attól ami ezen a bolygón zajlik. Hiába van pénzem, élek jól, nem vagyok boldog mert van annyi értelmi és érzelmi intelligenciám hogy lássam egyeseknek mennyire rossz... pl meglátok egy mozgássérültet, egy hajléktalant és átérzem a helyzetüket... én nem tudok úgy soha boldog lenni, ha látom h mások kínlódnak, szenvednek... megmenteni meg nem tudok mindenkit.

2016. nov. 25. 09:38
 22/23 anonim ***** válasza:
én is depis lennék ilyen böszme testvérrel.
2016. nov. 25. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Attól hogy jól él még leeht boldogtalan, van amit nem vehet meg a pénz. Igen, sokszor a depressziónak van egy bizonyos oka, de olyan is van mikor egyszerűen xarul érzed magad de nem tudod miért, lehet hiányzik valami az életéből.
2016. nov. 27. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!