Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Házsártos, durva a nővérem....

Monorka25 kérdése:

Házsártos, durva a nővérem. Ti is ismertek vagy tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. eElég nagy lelki traumát jelent ez nekem. Nővéremmel együtt élünk albiba a párja is ott van. Persze már egy ideje albit keresek magamnak remélem sikerül. elég nagy veszkedésen vagyunk túl. Állandóan lelkileg bánt és a tkarítás muiatt. Ő napi szinten elvárja h rend legyen én hétvégén tartom csak szükségét. Reggeltől estig dolgozom és elfáradok. Ha épp vmi nincs meg csinnálva azonnal akkor rögtön jön a kiabálás h ő neki kell mindent megcsinálnia mindent mindeki helyett ami persze nem igaz. Ebbe a takarításos történetbe éli ki magát. Tőlem ha kér vmit h ezt hozzak vagy azt hozzak a boltból megveszem és hozom pedig nem kötelességem. De amikor én kértem vmi apróságot hoppp vhogy elfelejtette. Mindig neki kell h igaza legyen mindenben. Az elve h ő mindent jól csinál a másik meg trehány, semmirevaló és mindennek elmond úgy beszél velem mint kutyával és észre sem veszi. Persze én sem vok tökéletes el tudok ódázni dolgokat de azt nem jelent h egy kupis állat vagyok akit állandóan bántani kell. Beszélgetni nem tudok vele mert mindenért lecsesz. Azért is lecseszett már épp nincs senkim és nem is lesz. Nem hogy bíztatna vagy támogatna. Épp csalódáson próbálok túl tenni hozzáteszem. Legutobb elmondtam neki a véleményemet h nem vunk egyformák és ha vmi gond van normálisan beszéljünk róla és ne oltson állandóan mint egy kutyát. Fejezze be ezt az idegbeteg stilust. Még a pánikrohamos problémáját is rám kente. Pedig nálam türelmesebb,elnézöbb ember aligha van. Csak hát ugye a rendrakási kérdés. De ezen állandóan ideges mert ő azt akarná h amit ás amikor ő mond vmit úgy legyen. Ha véletlen vki ellenkezik és nem úgy van kiakad. A legutobbi veszekedés után is annyira ideges lett h azt mondta h nem vok a testvére. H lehet ha még méregből is ilyet mondani úgy h nem is bántom őt. Állandóan leír elhiteti velem h egy szar ember vok. Miért ilyen kegyetlen vki? Vki tapasztalt hasonlót?

#lelki terror #rossz nővér
2016. okt. 16. 15:37
1 2
 11/14 anonim válasza:

mi a tesód csillagjegye?

Higgadtan mondd meg neki, hogy veled így ne beszéljen és viselkedjen, mert áthúzod őt a kerítésen. A lényeg, hogy higgadtan mondd ezeket.

Azt mondják, hogy aki a másikkal kiabál, annak nem a másikkal van problémája, hanem saját magával. Tehát nem Te vagy a hibás, hanem őneki van problémája, amit csak úgy tud "kezelni", ha Veled ordítozik.

Ismertem én is ilyen embert. Minden baj volt neki. Az alkalmazottat, akivel dolgozott teljesen "kicsinálta". Aztán ez az idegbeteg hapsi volt meglepődve, hogy a segédmunkás beteg lett.

2016. okt. 17. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:

nana, azért ne csak te sírj! én se vagyok egy nagy takarítás mániás, megelégszem a hátvégi takarítással is, hét közben csak szinten tartom a lakást.

de! ha te elúsztatod a fürdőt, szétdobálod a büdös zoknid, nem szeded össze a hajad a hajmosás után a kádból/padlóról, akkor jogos a felháborodása. én is elvárom páromtól, hogy legalább egy minimális odafigyelést tegyen a lakásban. nincs is nálunk soha kupi, hál' Istennek

2016. okt. 17. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:

"mi a tesód csillagjegye?" :DDD

Hát őszinte leszek, de nekem tesóm volt ilyen, úgy írta magát körül ő is nagy jámboran, hogy jajj a ha megkérik, takarít, aztán mindent ráhagyott a 60 éves anyánkra, egy villanykörtét képtelen volt kicserélni, anyám mosott-takarított rá. Lehet jogos, ha már így kiakad, nem gondolod?

2016. okt. 18. 11:15
 14/14 anonim válasza:
Nekem a hugom ilyen- én én speciell már belefáradtam ebbe. Bármit teszek- nem jó, csak a kritikája, lenézése, "takarítási mániája". Szerintem ne is foglalkozz vele- ze nem változik meg soha. Ha a tesód nem akarja, soha sem fog ez megváltozni- még ha a fejedre is állsz akkor sem. Eleve a szülőknek kellett volna az ilyet megoldani gyerekkorban- és amit a szülő nem odlott meg és nem is érdekli- azt egy testvér egymaga nem hozza rendbe. Csak sajnálom azt, hogy az embernek 1 testvére van- és még az is az ellensége akar lenni...én 34 év után,beadtan a törölközőt.
2016. okt. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!