Miért mond ilyen durva dolgokat a testvérem?
Már kiskoromban is rosszindulatú volt velem, és másokkal is, de nem értem ez mire jó neki?
Ma is pl. elfelejtettem egy konnektort bedugni, és már hőbörögve szólt, megjegyzésekkel, aztán mikor mondtam neki, lehetne szebben is, kiborult és mindenfélét mondott rám, hogy én buta vagyok, tanulatlan paraszt stb...
Örüljek ennek-annak amannak, amit megtett értem, stb... Nem értem miért kell felhozni dolgokat.
Hozzá tenném, kicsi korunk óta betegesen féltékeny rám. Lassan 37 éves lesz. Különleges ételeket eszik, mert hogy ő csak azokat bírja megenni, betegesen fél a baciktól, nem használ törülközőt, mikor nálam és a páromnál volt, papírtörlőt kért!
Másokat figyel és kibeszél a neten. Mikor régen volt pasija, akkor én az ő szemében egy b. ku.rva voltam, ha rám néztek.
Ismerősök előtt csúnyán kibeszél, kitalál dolgokat rólam, apumról, anyumról.
Nem akar már barátot évek óta, de lehet rajta látni, hogy boldogtalan.
Azt vettem észre, őt azt teszi boldoggá, ha mást szenvedni lát.
Miért vesződsz vele? Komolyan kérdezem. Lényegében semmibe vesz téged, megaláz, nem szeret. Miért foglalkozol vele egyáltalán? Miért találkoztok? Miért fogadod a lakásotokon?
Már régen feladtam volna a dolgot, és megszakítottam volna a kapcsolatot.
4 -nek igaza van. Magadat szívatod egy ilyen emberrel, aki már a jelenlétével is megmérgezi az életedet. Plusz amiket még művel.
Csinálj egy számadást. Írd össze egy lapra mindazt ami mellette szól a másik oszlopba azt ami ellene. Légy őszinte.
Aztán nézd meg a két oszlopot és döntsd el, megéri -e egy ilyen emberrel sz*rakodnod.
majd 40 évesen még otthon lakik ritka nagy lúzer lehet
üvölsd le a fejét az ilyen szerencsétlenek mindig abból élnek hogy a gyengébikbe belekötnek egyszer kel helyre rakni rögtön csend lenne
Ma is pl. elfelejtettem egy konnektort bedugni, és már hőbörögve szólt, megjegyzésekkel, aztán mikor mondtam neki, lehetne szebben is, kiborult és mindenfélét mondott rám, hogy én buta vagyok, tanulatlan paraszt stb...
Örüljek ennek-annak amannak, amit megtett értem, stb... Nem értem miért kell felhozni dolgokat.
Hozzá tenném, kicsi korunk óta betegesen féltékeny rám. Lassan 37 éves lesz. Különleges ételeket eszik, mert hogy ő csak azokat bírja megenni, betegesen fél a baciktól, nem használ törülközőt, mikor nálam és a páromnál volt, papírtörlőt kért!
Másokat figyel és kibeszél a neten
Ezt tőled idéztem.
Te sem vagy különb, miért akarod, hogy ítéljünk a testvéred felett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!