Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, láttatok vagy...

Kamaszok, láttatok vagy tapasztaltatok már durva dolgokat, eseteket bulizáskor? Ha volt olyan, mi volt az?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik bulizo szájábol csak ugy ömlöttek az ocsmány szavak.
2015. jan. 20. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
Igaz én már nem vagyok az, de a legdurvább dolog amit látni szoktam maguk a kamaszok. Annyit isznak hogy nem tudják kontrollálni magukat, veszekednek, arcoskodnak. De a legjobb, mikor az egyik szülei jöttek érte és telibe hányta az anyukáját. Nem értem miért kell így lealjasodni. Ja és jelzem ezt a lányt ismertem, még nincs 16 tehát keresnivalója se lenne buliban.
2015. jan. 20. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Kötözködős emberekkel volt már szerencsém találkozni, pedig nem is diszkóban voltam, hanem csak egy kis szórakozóhelyen, koncert után.

Illetve külső szemlélőként verekedést is láttam már.

18L

2015. jan. 20. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én többször találkoztam már szalagavató afterpartykon a táncparkett közepén, esetleg egy kissé félreesőbb helyen szexelő, pettingelő tinikkel :(
2015. jan. 20. 16:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden második buli túl durva...:D

Kezdjük első körben a törzshelyünkre az frissen felvett kisgimisek nagyon jól eltalálnak... Eleve 14 évesen minden péntek este kocsmázni nem illene... Végképp nem be is rúgni.

Néha viccesek a kicsik, gyertyát adunk neki és elszívja ilyesmik. De van amikor eléggé zavaró, amikor a családias 1-2 sört elfogyasztó társaságunk mellett berúgva visítoznak... Legjobb amikor széttört egy üveget és hadonászott az egyik a másiknak. Persze volt amikor biozott az egyik elmebajnok. Párszor hazavittük őket, de nem fogják fel hogy ezt így nem lehet.

Na aztán jöjjenek a bulik, általában leamortizálódik minden... Akváriumba ecet, erkélyről kihugyozás, kihányás (persze lakótelepi ház), miegymás. Szoba végében dugást is láttam már...

Kisebb könyvet írhatnék arról miket láttam... (És akkor ez egy elit társaság vagy mi..)

17/F

2015. jan. 20. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit értesz durva alatt. A szokásos: szex, drog, verekedés, vér, mentő. Ha ezek durvának számítanak akkor ezeket mondanám, de azért ez nem olyan ritka, szóval nem tudom erre gondoltál-e. Még nem láttam olyat hogy megölték egymást, na az durva lenne.
2015. jan. 20. 16:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A szokásoson kívül (amit már leírtak, drog, verekedés, smárolás) csak egyszer történt durva dolog. Az egyik barátnőm meghalt (bedrogozták, megerőszakolták, 1 hét kórház, de azon este után nem kelt fel többet)
2015. jan. 20. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább házikbulikban lehet találkozni durva esetekkel.

Kisebb városban élek, a szorakozóhelyek többnyire kultúráltak, ahol kérdnek személyit, vagy legalább 16os a korhatár. Ahol a 14 éveseket is beengedik oda nem szoktunk benni.

16-17 évesen párszor odakeveredtem egy-egy züllödt házibuliba. Másnap derült ki hogy az egyik szobában egy 13 éves kiscsaj volt 3 fiúval. Részleteket nem írok.

A részeg, beszámíthatatlan fiatalok nem hiszem hogy különlegességnek számítanak.

2015. jan. 20. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyon durvákat nem.

Csak a szokásos verekedés, hányás, udvaron pisilés, úton/árokban/sarokban/padon/asztalon fetrengés.

Illetve egy ismerősöm egyszer epilepsziás rohamot kapott egy diszkóban, mindenki nagyon megijedt körülötte... Természetesen kijött hozzá a mentő, szerencsére nem lett semmi baja, csak kicsit összeverte magát.

2015. jan. 20. 21:57
 10/12 anonim válasza:
100%

Ezt csak mesélték, hogy a White Angelben a piszoárok fölött üvegablak szerű valamik voltak. A k*cs*g gyerek kitörte, de nem volt szerencséje, mert ráhívták a biztonsági őröket, akik kivitték a discóból és jól pofánbaxták :D Mint azóta tudjuk, egy Vizoviczky discóban ennél sokkal durvább dolog is történhetett volna, hiszen rendőrség soha nem jött volna ki...

Egy régebbi discoban, ami ekkor be is zárt, ráesett egy lánccal a plafonra akasztott hangfal egy bulizóra, aki meghalt. Ennek kb 20 éve.

2015. jan. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!