Lányok! Mi volt az eddigi legdurvább dolog amit a bátyátok/öcsétek csinált?
apróságokat, akkor borzasztónak tűnő dolgokat gyakran csinált az öcsém/ 1 éves melómat egy kérdezés nélküli szgép újrarakással törölte, sosem tudtam pótolni/
a legdurvább az volt, amikor 22 éves koromban pofon vágott, nagyon keményen. úgy vitáztunk mint gyerekként, és akkor gyakran verekedtünk, csak elfelejtette, hogy 19 évesen, nem 10 éves ereje van.
A férjem szeme láttára történt (akkor még csak jártunk)
Akkor ő leültette és elmagyarázta, hogy nőt nem ütünk meg, meg gondolkozzon, és legyen tisztában azzal, hogy mit tesz...stb (ennyit tudok, nem voltam jelen, sztem meg is fenyegette)
a tesóm bocsánatot kért, nagyon nagy hatással volt rá a beszélgetés, teljesen máshogy, nem dühöngve kezeli a konfliktusokat, mint akkoriban...nagyon jó a kapcsolatom vele
ő 23, én 26 vagyok most
köszi...
az arcát látni kellett volna mellé..
igazából neki még nehezebb volt, vagy pont ezért más, mert az anyukáját mindig bántotta az apukája ,ő hívta ki a rendőröket egyszer gyerekként, és akkor menekültek el... talán ezért is próbálta megértetni vele, hogy ez így nem lesz jó / a 6 évvel idősebb tesója előtte nekiment az apjának,persze hogy nem segített, agresszióra nem lehet agresszióval válaszolni../
Egyszer nagyon megvert. Leszorította a fejemet meg a lábamra térdelt. Aztán apám hallotta hogy sírom (pont akkor ért haza. Feljött a szobámba látta mit csinál. Lecs*szte .
11 voltam. A pontos előzményekre nem emlékszem , csak annyira hogy valamivel felidegesítettem. Bátyám van 5 év van köztünk. de az utóbbi egy évben nem is veszekedtünk semmin. nagyon jól kijövünk mind a ketten érettebbek lettünk , jobban megtaláljuk a közös hangot jobban elvagyunk egymással. :))
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!