Szerintetek jogos? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a testvérem pedig 16. A barátommal csak hétvégén tudunk találkozni, ilyenkor együtt alszunk. Én egy szobában vagyok a tesómmal, és a barátom is az övével. Általában pénteken a barátom nálunk alszik, olyankor meg szoktam kérni a húgomat, hogy a kanapén, vagy a kistesóm ágyában aludjon. Elfér benne, de nem olyan kényelmesen, ezt bevallom. Anyukám nevelőszülő, van nálunk 3 kisbaba. Egy másfél éves, egy 5 hónapos, és egy 3 hetes. Anyának muszály elég sokszor elmenni (papírokat rendezni, bevásárolni, ilyesmik). Ilyenkor én vigyázok négy, vagy 3, néha 2 gyerekre, mert nem tudja őket magával vinni. Nem győzök ennyi gyerekre egyedül vigyázni, legfőként a két legkisebbre, mert kórusban sírnak. Ha az egyiket felveszem, a másik sír, és fordítva. Volt mr, hogy a sírás rám jött, és nem egyszer volt, hogy nem tudtam tanulni sem, pedig számomra nagyon fontos, végzős vagyok. (De megoldom sokszor úgy, hogy hajnalban tanulok). Szeretném előre leszögezni, hogy erről nem anya tehet. Ő nem rám hanem kettőnkre hagyja a gyerekeket. És tényleg mindent megtudok csinálni az újszülöttel is, tapasztalt vagyok, mindent megtanultam. De nem bírom egyedül. Amikor sírva kérem a tesómtól hogy fogja meg a síró picit, amíg tisztába teszem a másikat, vagy éppen el akarok szívni egy cigit, akkor csak annyit mond, hogy jolvan, de akkor nem aludhat nálunk a barátom. Nagyon tőle függ, hogy itt leget-e vagy nem, így inkább egyedül oldom meg agyerekekkel sírva. De nem érdekli. Szerinte valamit valamiért. Szerintetek ez így fair? Mert tudom, hogy neki is rossz, hogy néha nem aludhat az ágyában, de szerintem nekem rosszabb a helyzet, és segíthetne.2016. okt. 7. 17:25
31/34 A kérdező kommentje:
Próbáltunk. Nem volt jó 😂 úgy tud csak aludni, hogy valahogy (nem tudom hogy, ne kérdezzétek) odateszi középre a párnáját, és a két ágy közé teszi a fejét. 😂
2016. okt. 9. 18:20
32/34 anonim válasza:
akkor sem normális hogy anyukád magára vállal ennyi babát aztán mindent rád hárít... Ő vállalta be a melót , neki is kell vállalni a következményeit és felnőttként neki kell eldönteni hogy Ő mennyit bír el. Igenis anyukád a hibás és kész.
33/34 anonim válasza:
Ez beteges, hogy egy 16 éves lány csak a 18 éves nővérével tud aludni.
34/34 A kérdező kommentje:
Nem csak velem tud aludni. Ên ilyet nem mondtam.
2016. okt. 10. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!