Nagyon féltem a tesómat! Jogos? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az nővérem és a pasija eléggé kalandvagyók. Szeretik az extrém sportokat, nagyon sokat utaznak, olyan helyekre is, ahova sose megy turista. Eddig is mindig imádkoztam értük, hogy ne legyen bajuk, de most elég rosszat álmodtam. :S azt álmodtam, hogy a nővérem lezuhan egy szikláról. Nagyon valósághű volt.2016. ápr. 6. 21:07
2/6 anonim válasza:
Mivel, hogy folyton rettegsz értük, nem is csoda, hogy ezt álmodtad és még fogsz is biztos. Valahogy nyugisabbnak kellene lenned, mert a túlzott aggódás nem jó.
3/6 donmogyoróscsirke válasza:
Jogos hogy félted, de igazából felesleges. Úgy értem, ők hogy ilyeneket művelnek, vállalják a kockázatot. Felesleges feszengeni ezen, ami megtörténik, az megtörténik úgy is, de valószínűleg úgy is vigyáznak egymásra, és akkor gond nem lehet!
4/6 anonim válasza:
Az, hogy álmodtál valamit, még nem jelenti azt, hogy be is következik. Azt, hogy Imádkozol értük, jól teszed.
Nem ismerem Őket, de esetleg megpróbálhatsz beszélni velük, hogy ne tegyék ki magukat fölösleges kockázatnak.
(Ne állandóan rágd a fülüket, de egyszer próbálj beszélni velük.)
De nem valószínű, hogy ennek rövid távon hatása lesz. De hosszabb távon lehet, hogy elgondolkoznak rajta.
Röviden ennyit tudok tanácsolni.
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj nem nyilvan nem ugy ertem, hogy ez az almom tuti valora valik. Ok mindig olyan lazan veszik. "Velunk nem tortenhet meg." vagy "Ilyen csak a nyomikkal tortenik." stb. Most is utazni keszulnek, extrem programokkal koritve. Es elegge aggodom. :S lehet, hogy csak en vagyok nyuszi...nem tudom.
2016. ápr. 6. 23:54
6/6 anonim válasza:
Felnőtt emberek, ha menni akarnak, nem tudsz sokat tenni.
Az álmok, meg álmok.
Relax :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!