Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a tesómat! Mit tegyek?

Utálom a tesómat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem, ez nem vicc. Láttam néhány ilyen kérdést, de jöttek az olyan válaszok hogy "nem utálhatod igazán" meg "békélj meg vele".. Na az ilyeneket hanyagoljuk!

Az egész 9 hónapja kezdődött, amikor a szüleim úgy döntöttek hogy szétmennek. A bátyám, aki 2 évvel idősebb nálam, apámmal tartott, elköltöztek. 9 hónapja kínoz. Szavakkal. Beszólogat beleszól a döntéseimbe, anyámnak is teszi a fejét, de anyám nem szól rá, mert fél hogy végleg elveszíti. Csakhogy ennek a válásnak konkrétan én szívtam meg a levét. Konkrétan lelkileg terrorizál. A suliban az utóbbi évem botrányosan sikerült, vagdostam magam, mert elhittem amit mondott. Rengeteg barátomat elveszítettem, és ezért gyűlölöm Őt, de soha egy bocsánat nem csúszott ki a száján. Most ŐSZINTÉN! Mit tegyek hogy békén hadjon?

Olyan válaszokat nem kérek hogy "semmit" vagy hogy "nem tudom"..

Akinek értelmes válasza van, az írjon! Köszönöm!

2015. jún. 30. 19:22
 1/1 anonim válasza:
Ebből túl sok mindent nem lehet megtudni, konkrétan a lényeges dolgokat nem, pl. hogy mivel kezdődött ez a rossz viszony közted és a tesód közt, mert biztos nem egyik napról a másikra. Ha tesód külön lakik, hogy tud terrorizálni? Meglátogat titeket anyuddal? Ha csak telefonon zaklat, nem veszed fel, neten letiltod, nem foglalkozol vele. Ha tudod, hogy egy ilyen ember, ne vegyél komolyan semmit amit mond, ha nehéz is figyelmen kívül hagyni, legyél erős. Az fogja a legjobban bosszantani ha semmibe veszed. Ha el tudsz költözni otthonról, a tesóddal az életben többet nem kell kommunikálnod. De egyáltalán mit tett, bővebben? "Beleszól az életedbe", de biztos vagy benne, hogy rosszat akar?
2015. jún. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!