Utálom a tesómat! Mit tegyek?
Nem, ez nem vicc. Láttam néhány ilyen kérdést, de jöttek az olyan válaszok hogy "nem utálhatod igazán" meg "békélj meg vele".. Na az ilyeneket hanyagoljuk!
Az egész 9 hónapja kezdődött, amikor a szüleim úgy döntöttek hogy szétmennek. A bátyám, aki 2 évvel idősebb nálam, apámmal tartott, elköltöztek. 9 hónapja kínoz. Szavakkal. Beszólogat beleszól a döntéseimbe, anyámnak is teszi a fejét, de anyám nem szól rá, mert fél hogy végleg elveszíti. Csakhogy ennek a válásnak konkrétan én szívtam meg a levét. Konkrétan lelkileg terrorizál. A suliban az utóbbi évem botrányosan sikerült, vagdostam magam, mert elhittem amit mondott. Rengeteg barátomat elveszítettem, és ezért gyűlölöm Őt, de soha egy bocsánat nem csúszott ki a száján. Most ŐSZINTÉN! Mit tegyek hogy békén hadjon?
Olyan válaszokat nem kérek hogy "semmit" vagy hogy "nem tudom"..
Akinek értelmes válasza van, az írjon! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!