Szerintetek jogos? Többi lent.
A cigit hagyjuk, aki nem cigizik, az nem értheti a cigizést. Mondom én, aki szintén nem cigizik.
A húgodban van egy egyszerű "irigység", ami nem valódi irigység, hanem ő is szeretne már saját barátot magának. Van neki? Ha nincs, akkor csak szimplán ennyi a baja, nem több. Ki tudná bírni ezt az heti egy alkalmat.
Az viszont rossz, hogy egy gyerekkel nem éri meg, ezért kell a kettő, három... Jó, hogy a törvény nem enged 12-t...
Komolyan, nem a pénzért kell(ene) vmit csinálni, hanem azért, mert érdekli.
Az utóbbit általános írtam, nem rátok vonatkoztatva.
Tehát csak egy szobátok vagytok vagy egy ágyban is alszotok vagy hogy van? Én ki se küldeném a tesómat ha jönne a barátom. Mi az ágyamban ő az övében. (Max nem elalvás előtt van szex hanem a fürdőben vagy ilyesmi). Aztán bármikor átadhatod neki a babákat.
Középsulis koromban amikor a barátomnál aludtam a tesója is a szobában aludt. Sőt mellettem mert egy hatalmas ágy volt xD Izgi volt :D
És akkor tényleg csak néha kérnéd meg hogy máshol aludjon nem minden héten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!