Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek jogos? Többi lent.

Szerintetek jogos? Többi lent.

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a testvérem pedig 16. A barátommal csak hétvégén tudunk találkozni, ilyenkor együtt alszunk. Én egy szobában vagyok a tesómmal, és a barátom is az övével. Általában pénteken a barátom nálunk alszik, olyankor meg szoktam kérni a húgomat, hogy a kanapén, vagy a kistesóm ágyában aludjon. Elfér benne, de nem olyan kényelmesen, ezt bevallom. Anyukám nevelőszülő, van nálunk 3 kisbaba. Egy másfél éves, egy 5 hónapos, és egy 3 hetes. Anyának muszály elég sokszor elmenni (papírokat rendezni, bevásárolni, ilyesmik). Ilyenkor én vigyázok négy, vagy 3, néha 2 gyerekre, mert nem tudja őket magával vinni. Nem győzök ennyi gyerekre egyedül vigyázni, legfőként a két legkisebbre, mert kórusban sírnak. Ha az egyiket felveszem, a másik sír, és fordítva. Volt mr, hogy a sírás rám jött, és nem egyszer volt, hogy nem tudtam tanulni sem, pedig számomra nagyon fontos, végzős vagyok. (De megoldom sokszor úgy, hogy hajnalban tanulok). Szeretném előre leszögezni, hogy erről nem anya tehet. Ő nem rám hanem kettőnkre hagyja a gyerekeket. És tényleg mindent megtudok csinálni az újszülöttel is, tapasztalt vagyok, mindent megtanultam. De nem bírom egyedül. Amikor sírva kérem a tesómtól hogy fogja meg a síró picit, amíg tisztába teszem a másikat, vagy éppen el akarok szívni egy cigit, akkor csak annyit mond, hogy jolvan, de akkor nem aludhat nálunk a barátom. Nagyon tőle függ, hogy itt leget-e vagy nem, így inkább egyedül oldom meg agyerekekkel sírva. De nem érdekli. Szerinte valamit valamiért. Szerintetek ez így fair? Mert tudom, hogy neki is rossz, hogy néha nem aludhat az ágyában, de szerintem nekem rosszabb a helyzet, és segíthetne.

2016. okt. 7. 17:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

A cigit hagyjuk, aki nem cigizik, az nem értheti a cigizést. Mondom én, aki szintén nem cigizik.

A húgodban van egy egyszerű "irigység", ami nem valódi irigység, hanem ő is szeretne már saját barátot magának. Van neki? Ha nincs, akkor csak szimplán ennyi a baja, nem több. Ki tudná bírni ezt az heti egy alkalmat.

Az viszont rossz, hogy egy gyerekkel nem éri meg, ezért kell a kettő, három... Jó, hogy a törvény nem enged 12-t...

Komolyan, nem a pénzért kell(ene) vmit csinálni, hanem azért, mert érdekli.

Az utóbbit általános írtam, nem rátok vonatkoztatva.

2016. okt. 7. 20:28
 12/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, igen kibírhatna heti egy alkalmat..arról már hallottunk a kérdező mit vár el a húgától, de azt még nem tudjuk, mit ajánl fel azért a heti egy éjszakáért cserébe?
2016. okt. 7. 20:37
 13/34 A kérdező kommentje:
Péntekenként mindig eljár bulizni. Kap rá pénzt mindig. Ha én is kunyerálnék mindig, akkor nem kapna annyit, feleződne. Éppen ezért beérem miatta egy kávéravalóval a suliban.
2016. okt. 7. 21:06
 14/34 A kérdező kommentje:
És a nevelőszülőségre kitérve... nem szólhat arról, hogy érdekli. Akinek van kisbabája, az bem tud elmenni dolgozni, a legtöbb nevelőszülőnél mindig van egy pici. Legalábbis sok esetben. Szóval, ha nem tud dolgozni, miből él meg? Ez egy hivats, egy munka, amiből próbálnak megélni.
2016. okt. 7. 21:09
 15/34 A kérdező kommentje:
Persze jó dolog hogy segítünk másokon, de azért szerintem a megélhetés is fontos. Nem úgy értem, hogy csak azért, de azért is.
2016. okt. 7. 21:11
 16/34 A kérdező kommentje:
Nincs gyereke a tesómnak, 16 éves 😃 nem hiszem, hogy szeretne még 😂
2016. okt. 7. 21:13
 17/34 anonim ***** válasza:
Senki nem írta hogy tesódnak van gyereke. És hogyne kérne szerencsétlen pénzt pénteki bulikra, mikor aznap éjszaka ki van túrva a helyéről? Te pasizgatsz bulizás helyett, az is benne van anyudnak annyiban mint a húgod bulizása, mert gondolom nálatok eszik a pasid, fürdik is, a wct is használja...
2016. okt. 7. 21:19
 18/34 A kérdező kommentje:
Oh, szerencsétlen akkor is bírt bulizni, amikor nem volt pasim. Az egész nyarat végigbulizta. És igen, itt eszik, de én is eszek náluk, szóval másnap én nem eszek itthon, anyának ez semmibe sem kerül.
2016. okt. 7. 21:58
 19/34 anonim ***** válasza:

Tehát csak egy szobátok vagytok vagy egy ágyban is alszotok vagy hogy van? Én ki se küldeném a tesómat ha jönne a barátom. Mi az ágyamban ő az övében. (Max nem elalvás előtt van szex hanem a fürdőben vagy ilyesmi). Aztán bármikor átadhatod neki a babákat.

Középsulis koromban amikor a barátomnál aludtam a tesója is a szobában aludt. Sőt mellettem mert egy hatalmas ágy volt xD Izgi volt :D

És akkor tényleg csak néha kérnéd meg hogy máshol aludjon nem minden héten

2016. okt. 8. 00:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Miért nem maradhat mindenki a saját ágyában? A pasid veled alszik, gondolom. Vagy most hogy van ez?
2016. okt. 8. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!