Most tényleg én vagyok a hülye?
Anya elment ma szórakozni a barátaival, mi itthon maradtunk hárman, tesrvérek egyedül. Igaz holnap szombat, de szerettem volna aludni. Persze a testvéreim nem. Bekapcsolják a tv-t, telefonoznak, nehogy tudjak pihenni. Amikor megyek kikapcsolni a tv-t a bátyám odaáll elém, megpofoz, a húgom bőg, és kiabál nekem...
Most persze ketten telfonról néznek/hallgatnak hangosan videót.
Csak azért eléggé zavaró tud lenni, amikor szombat reggel 8-9 környékén kelnék fel, csinálnám a dolgom, de ők alszanak :)
Most tényleg én vagyok a hülyegyerek?
Miért kéne alkalmazkodnia a rosszhoz?
Egyértelmű, hogy a testvérei nem véletlenül hallgatták hangosan a tv-t és a videókat, hanem az ő bosszantására. Egyáltalán nem kell alkalmazkodnia. A sarkára állni, és megmutatni, hogy vele ilyet nem lehet. Nem erőszakkal, csak intelligens kereket között. Sok sikert!
Ti tényleg garzonban laktok, vagy nem tudtok két szobában ellenni. akai akar tv-t néz, aki meg nem az a MÁSIK SZOBÁBAN a fejére húzza a paplant és alszik.
Nekik is hétvége van, lehet, hogy ők meg úgy tervezték, hogy végre tovább lehetnek fen és nézhetnének sokáig tévét.
Alkalmazkodni kell EGYMÁSHOZ!
Nem is értem, mi jogosít fel téged arra, hogy szó nélkül odamenj a tévéhez és kikapcsold, csak mert TE aludni akarsz.
Ugye? Én is azon gondolkodtam, hogy milyen badasd vagyok. Lehet nem mindenkinek van ingere péntek este, egész heti tanulás után éjjel Spongyabobot hallgatni :)
Egyébként miután ott hagytam őket, végignézték a videót, két perc múlva megszólaltak, hogy na én kezdek fáradni, jó éjt. Egyértelmű, hogy csak engem akartak zavarni.
És nem, nem garzonban lakunk, hanem mostanában kezdik el csinálni a házunkat a szobákkal együtt.
De jelzem, van annyi szoba, hogy átmehettek volna egy másikba.
Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
Hogy gondoltad, áttelepülnek tévét nézni ők ketten és átkötik a tévét is? Igazad van, dolgozzanak meg a Spongya bobért? Nem mellesleg még azt is meg akarod nekik határozni, mit nézhetnek?
Érdekes ez a felújításos história, de még dolgoznod kell a sztorin.
Cimbéli kérdésedre így részemről egy nagy IGENt kapsz, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!