Teljesen hülye a húgom, hogy ébresszem fel?
Összejött egy rosszarcú csávóval, az se lepne meg, ha börtöntöltelék lenne. A fickó ma konkrétan énelőttem pofozta fel, köpni-nyelni nem tudtam, a hülye húgom meg még őt védte, hogy nem akart vele rosszat, csak őt akarta észhez téríteni, és igaza is volt... Anyámnak el se merem mondani. Azt tervezik, hogy következő félévben húgom otthagyja a koleszt, és átköltözik a csávó lakásába. Egyébként is egy lekezelő, összeférhetetlen ember, mindenre van beszólása, de ma minden határon túlment. Mi a fenét csinálhatnék?
Légy szives ne mondjátok, hogy aki hülye haljon meg, meg hogy ő választotta magának.
Én is elmondanám anyukádnak.
Hány éves a húgod?
MIvel szerelmes,érzelmileg zsarolhatja igy Ő ugyse fogja szerintem elhagyni a pasit..
Tényleg mond el anyudéknak mielőbb ennél is durvább gondok lesznek belőle...netán tönkremegy az élete.
Ez az, én sem látom, hogy ez megoldás lenne... Ha tiltják, csak jobban fog ragaszkodni hozzá.
Komolyan semmit nem tehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!