Ez teljesen ledöbbentett. Talán öngyilkos akart lenni?
A mai nap észre vettem, hogy a 12 éves hugom jobb kezén, ahol általában eret "szoktak" vágni, sok karcolás van. Kérdőre vontam, de ő váltig tagadta, hogy ilyett tett volna. Tökéletesen látszik, hogy bele van karcolva. Varas és piros ott. Biztos vagyok benne, hogy ő csinálta. Szüleinknek egyenlőre nem akarom elmondani. Az iskola pszichiáterjével jó kapcsolatba vagyok, vele is tudnák beszélni.
Egyébként egy fiúval beszélgetett, facebookon.. sose látták egymást, akibe "szerelmes" lett. A haverjaival 2-3x kicsapták, unott téma lett és elküldték a francba. Gondolom én. Én próbáltam sokszor mondani, hogy ez hülyeség és alaptalan, facebookon ismerkedni, de nem vette komolyan.
Segítsétek, nagyon lesokkolt.
"Nem biztos,lehet a suliba ez a menő dili.Látod itt a gyakorin is van néhány flúgos aki terhessen is vagdalja magát.Jó pár éve az én gyerekem kézfeje karja tiszta seb volt.Rá kérdeztem,mert fájt is neki ez mi?Azt mondja kiradírozta.És miért is?mert a suliba mindenki ezt csinálja.Na elkaptam a grabancát és megmondtam neki attól,hogy mások hülyék neki nem kell annak lenni.ha még egyszer akár egy nyúzást is meglátok rajta,én leszek aki radíroz,a fejét is a nyakáról.Soha többet nem fordult elő.Szólj anyádnak.Majd az lerendezi ,sajnos a suliba is van néhány idióta meg követője is.
"
Azta! Mond, hogy kamuzol és nem nevelsz gyereket!
Ez félelmetes, de komolyan.
Ismerősömmel pont ugyanígy bánt az édesanyja, amikor vagdosta magát. Igazi vérproli, egyszerű lény volt. Ismerősöm pár éve öngyilkos lett...hála az ilyenfajta undorító hozzáállásnak.
Kérdező:
12 évesen nem normális, hogy ismerkedik a neten.
Szerintem mindenképp szólj a szüleidnek. Ide bizony pszichológus kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!