Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 10-12 éves korban minden lány...

10-12 éves korban minden lány iylen "hülye"?

Figyelt kérdés
11 éves a hugom. mindenért nyavajog,sír,minden hülyeséget akar ha nem az van amit ő akar már bedurcizik meg nyavajog meg minden.nem tudom vele megértetni hogy az nem jó vagy hgy miért nem, csak a saját dumáját mondja. ez mindig így van a lányoknál vagy csak az én hugom iylen kivétel?
2013. okt. 28. 10:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Úgy hívják, kamaszkor, és még te is jócskán benne vagy...
2013. okt. 28. 10:04
 2/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de megmondanád nekem ezt hogyan szürted le? :)
2013. okt. 28. 10:04
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Például hogy láthatóan menőnek tartod, hogy nem tudod leírni az "ilyen "szót helyesen. Ebből látszik, hogy te is gyerek vagy még. Ja, és a nagybetűket se ismered.
2013. okt. 28. 10:08
 4/16 anonim válasza:
68%

Én sejtem..

1. Húgodról van szó.

2. Ha már felnőtt lennél akkor bizonyára kevesebb helyesírási illetve elírási hibát ejtenél.

13/F

2013. okt. 28. 10:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Ismerem,de nem tartom létfontosságúnak és az "ilyen" szót nem azért írtam így, mert ahogy te mondtad menő, csak azért, mert gyorsan írok és belecsúszik néha kisebb,nagyobb baki.:)
2013. okt. 28. 10:11
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem igen. És még csak fel sem tűnik neki, mert ugye az ember mindig azt hiszi magáról, hogy ő a normális és más a hülye.

Én most 23 éves vagyok és 12 éves koromban kezdtem naplót vezetni. Néha visszaolvasgatom miket írtam akkor, és hát finoman szólva de fogom a fejem. Nem is emlékeztem rá, de mai ésszel iszonyat idegesítő még olvasni is, pedig saját magamról van szó.

Szóval türelem, majd kinövi :)

2013. okt. 28. 10:12
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Meg ha felnőtt lenne akkor tudná, hogy a tizenévesek tényleg ilyenek!

A keresztlányunk is detto ilyen. De én 33 éves fejjel nem nézem hülyének, mert tudom, hogy előbb utóbb kinövi.

Plusz nevelés kérdése is! A szülőn is múlik, hogy milyen hisztis lesz valaki, de ha te kinőtted, akkor valszeg ő is ki fogja nőni...

2013. okt. 28. 10:12
 8/16 anonim válasza:
56%

Én továbbra is azt mondom: NEM leszek kamasz.

Nem tudom még, hogy lesz, de most így gondolom, mert 10 éves koromban most visszaemlékezve én is a fejemet fogom.

13/F

2013. okt. 28. 10:15
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat,de még tényleg nem vagyok felnőtt:)

Ezért kérdeztem meg hogy minden lány iylen-e vagy nem.:)

6. Válaszolónak külön köszönet,mert őneki nem sikerült beszolnia:)De a többieknek is köszi.

2013. okt. 28. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok és fiúk is. Jó esetben majd elmúlik, de a nevelés sem árt.
2013. okt. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!