10-12 éves korban minden lány iylen "hülye"?
Én sejtem..
1. Húgodról van szó.
2. Ha már felnőtt lennél akkor bizonyára kevesebb helyesírási illetve elírási hibát ejtenél.
13/F
Szerintem igen. És még csak fel sem tűnik neki, mert ugye az ember mindig azt hiszi magáról, hogy ő a normális és más a hülye.
Én most 23 éves vagyok és 12 éves koromban kezdtem naplót vezetni. Néha visszaolvasgatom miket írtam akkor, és hát finoman szólva de fogom a fejem. Nem is emlékeztem rá, de mai ésszel iszonyat idegesítő még olvasni is, pedig saját magamról van szó.
Szóval türelem, majd kinövi :)
Meg ha felnőtt lenne akkor tudná, hogy a tizenévesek tényleg ilyenek!
A keresztlányunk is detto ilyen. De én 33 éves fejjel nem nézem hülyének, mert tudom, hogy előbb utóbb kinövi.
Plusz nevelés kérdése is! A szülőn is múlik, hogy milyen hisztis lesz valaki, de ha te kinőtted, akkor valszeg ő is ki fogja nőni...
Én továbbra is azt mondom: NEM leszek kamasz.
Nem tudom még, hogy lesz, de most így gondolom, mert 10 éves koromban most visszaemlékezve én is a fejemet fogom.
13/F
Köszi mindenkinek a válaszokat,de még tényleg nem vagyok felnőtt:)
Ezért kérdeztem meg hogy minden lány iylen-e vagy nem.:)
6. Válaszolónak külön köszönet,mert őneki nem sikerült beszolnia:)De a többieknek is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!